fredag 23 november 2012

JULKORTEN - JA!


Varje dag, när jag tittar på tavellisterna som vi har i köket, tänker jag: "JULKORT! måste fixa julkorten!" Visst är jul-kortet på Nils och Bosse underbart!? 1 och 4 år gamla ! Stoppa tiden, nu får de inte bli större - mina små monster! 

Men så minns jag att vi tog ganska fina bilder i skärgården i somras. Ska nog kolla in dem. Och sedan fixa till något kul. Det brukar bli ganska enkla kort nu för tiden - annat var det förr när jag satt och gjorde mini-halmbockar av halm & rött garn och sedan satte fast dem på korten (typ 50 stycken) ... det var då det! Så här såg det ut förra året.

Jag har inte så mycket julkänsla än. Och nu är jag en riktig party-pooper; men jag längtar inte så mycket dit heller. Vaaaaa! Vad är det hon skriver, vad nu? För jag har minsann sett hur ganska många av er knappt kan vänta till 1:a advent. Vill börja nu. 
Men jooooo, jag tycker ju julen är mysig och mycket därtill (mest mammas ljuvliga julrevbenen faktiskt) ... MEN det är så många måsten och mycket som ska hinnas inför denna dag. Man borde ju fira tillsammans lite oftare ändå - behöver ju inte vara just julafton. Liksom. Eller ja, nu drabblar jag på. Ni kanske fattar vad jag menar?

Nu går jag och hämtar hem de där två små söta monstren, går och köper lite gott - och så är det fredag. Jippi

3 kommentarer:

 1. Jag älskade din kort förra året. Jag tog bilder på barnen igår faktiskt. Lagom feber-glansiga och total avsaknad av tålamod. Bra val av dag, mamma!

  Ikväll är mannen på SHM och jag är home alone, men det gör ingenting alls. Jag är fortfarande hög från gårdagens trevligheter!

  Kram fina du!

  SvaraRadera
 2. Det är bra att avdramatisera själva julafton om det går, det finns många mysiga juldagar. Vi firar jul i flera dagar med olika familjemedlemmar, minst tre dagar blir det. Det är skönt för att det inte bara är en dag som behöver bli den bästa. Samtidigt skulle det vara skönt med några jullediga dagar utan måsten och bara lilla familjen också. Men det blir nog bra.

  SvaraRadera
 3. Iiii.. julkorten.. här blev det inga förr året.. får ta tag i det i år i stället.
  Kram Jannike

  SvaraRadera