tisdag 23 oktober 2012

NYA KOPPARFör ett tag sedan såg jag bilder på en porslin-serie som jag bara föll för. Vita med 'stickade' fiskbensflätor. Jag tänkte att de där måste jag gå och titta på. Och idag när jag ändå hade vägarna förbi Åhlens hittade jag dem. De är helt magiskt fina. De är så där lagom tjocka, de är blanka OCH matta i ytan. Väldigt lagom i storlek. Och de kostar ingenting (i stort sett). Jag tycker att de ser ut att komma från Anthropologie (och där hade de kostat 5 ggr så mycket, kan jag lova), eller hur Kalaslotta?.

Jag är nu en lycklig ägare till 8 koppar och en mjölkkanna. Är sugen på thékannan också - men när använder man en thékanna? Men ugglan i samma serie, kanske *ler* ...

6 kommentarer:

 1. De är så snygga, jag har sett dem där tidigare. Kanske kunde vara nåt för oss med, vi är ute efter nya vita koppar! Kram Elina

  SvaraRadera
 2. Sjukt fina! Kan tänka mig en sådan kopp framför brasan med en filt över mig! Härlig höstkänsla!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag har bra web-fingrat på dessa men nu blir jag verkligen sugen på att klämma på dem live. Väldigt fina och faktum är att jag behöver en mjölkkanna, hmmm..

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina koppar! De skulle jag också kunna tänka mig:)

  Kram Emma

  SvaraRadera
 5. Klart man behöver en tekanna, om man dricker te förstås. Tekannor har vi flera av, olika stora beroende på hur många som ska dricka.
  Sen spar jag på Muminmuggarn, kommer flera nya varje år så jag har nog närmare 50 stycken (tokigt jag vet).

  SvaraRadera