måndag 29 oktober 2012

LITE HÖSTLOV


+

Den här veckan är det höstlov. Så härligt med dessa slöa morgnar som vi slipper stressa iväg till skola och förskola. Idag pysslar vi med lite jobb här hemma. Och barnen kollar Netflix, spelar iPads och bygger lego. Vi gör sådant som måste göras innan man ska vara ledig och resa iväg.

little.u kommer hålla öppet precis som vanligt och leveranserna ska kunna skickas i vanlig orning, d v s ca 1-2 veckors leverans. Dessvärre kommer jag inte kunna göra någon 'special-snabb-leverans' just denna veckan. Och är det något som du gärna vill ha i början av nästa vecka så hojta snabbt så kan jag skynda på.

Och jisses, att jag skriver detta nu · redan. Men ni vet, det är jul nu snart. Och leveranstiden innan jul kan bli aningen längre, så tänk på att vara ute i god tid ...


2 kommentarer:

  1. Jul säger du... det går blixtsnabbt dit.
    Vi måste ta och boka ett datum annars blir det panter-vin 2013, för om man inte bokar har ju tiden en tendens att fly sin kos.

    Tältet!! Förstår att det blev uppskattat, så fint. Och sedan läser jag om era tårar och förstår alla extra (välbehövda) kramar.. Fy. Orättvist. Alla mina varma tankar till er. Hjärta! <3

    SvaraRadera
  2. Ja jäklar det är ju inte klokt. Dags att börja tänk på julen! Tack för påminnelsen :)

    SvaraRadera