lördag 27 oktober 2012

HOKUS POKUS FILLIJOKUS


Kunde inte motstå tältet från HM's Unicef kollektionen (det ska dock ut till stugan så att kidsen kan 'bo' där i sommar - haha. Men vi måste ju prova det hemma först, så klart. Vi tar in jordgloben och en massa kuddar och läser sagor där inne. Hur mysigt som helst.). Inte heller trollkarlshatten med gömd kanin och trollstav. Och så manteln; i tjockaste sammet och vinröd 'silke' innuti. Så himla, himla fina. Om pojkarna gillar dem? Jaaa ... 

Lördag. Och vi tar det lugnt. Väldigt lugnt. Hade tänkt åka ut till stugan och hasa omkring i raggsockor och andas natur, men vi ändrade oss. Vi hasar omkring i raggsockor inne i stan istället. Träffas lite vänner och äter godis. Tar det lite som det kommer. Lite så. Så skönt.

Trevlig lördag!

 

7 kommentarer:

 1. Så himla snyggt det där tältet alltså! Synd att det var så tungt, hade inte bärhjälp med mig annars hade det nog blivit ett köp här också ; )

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Himla mysigt och fint tält, ett sånt skulle man ha och krypa in i ;-) Ha en fin helg! Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Det där tältet är ju såå fint!!

  SvaraRadera
 4. Det här tältet! Underbart! Stod i valet och kvalet om vi skulle lämna tillbaka vårt. Var ju ganska så stort. Men eftersom det är ganska så himla underbart så fick det stanna kvar!

  SvaraRadera
 5. Grattis till att du fick tag på så mycket. Här i Gbg var det heeelt slut

  SvaraRadera
 6. Åh. Att du fick tag på ett. Så avundsjuk jag blir. Här tog det slut på nolltid. Och du fick tag på trollstav, hatt och cape också? WoW! :-)

  SvaraRadera