söndag 23 september 2012

SÖNDAGENS TANKE


Dagens söndags-reflektion · att jag är så nöjd över mig själv som äntligen (!) kommit igång på riktigt med min löpning. Ni minns kanske det här. Och jag ska erkänna att jag knappast trodde att jag skulle lyckas hålla det uppe då. MEN. Nu springer jag 3 gånger i veckan. Jag springer en halvmil varje gång. Jag lyssnar på min spellista. Jag ventilerar tankar. Jag andas frisk luft. Och jag mår så fantastiskt mycket bättre. Jag är piggare än någonsin - på mycket, mycket länge. Och det känns underbart!

Nu så här i efterhand kan jag inte fatta att jag inte kommit ut tidigare, va! Vad har jag väntat på liksom?!  Varför var det så svårt att börja? MEN nu är jag i alla fall igång. Målet är att hålla det uppe trots att det är vinter (en utmaning) och att jag ska utöka sträckan till milen till nästa vår. Jag har inte bråttom, inte alls. Är just nu väldigt nöjd över att ha sprungit halvmilen på 24:35 !

Och till alla er som sitter där trötta och tänker att "puh, jag orkar inte idag heller, jag är för trött!" - bara gör det för plötsligt känner man sig så mycket piggare. Jag vet, nu är det lätt för mig att säga det, som kommit igång. Men åh vad jag önskar att jag gjorde det tidigare. För jag mår så bra nu. Orkar så mycket mer. Imorgon är det jag som går upp, sätter på mig kläderna & ger mig ut efter skol- och dagislämning. Vardagslyx - eller hur Anna? Tills dess njuter jag av en lat söndag.

Hos Fabriken kan man se en massor av fina söndagsbilder. Så kika in och inspireras.


13 kommentarer:

 1. Bra jobbat:-) visst är det härligt! Jag spriner också och det är underbart, i veckorna på med kläderna innan lämtning, ut i Hagaparken underbar start på dagen, lugnet, luften och tanakr som rensas och klarnar. Springer året om har min vinterrunda då jag inte vågar mig in i Hagaparken pga av mörkret:-) Så håller med dig, tveka inte bara gör det!!

  SvaraRadera
 2. opps menade lämningblev någon landning av hämtning och lämning:-) ha ha

  SvaraRadera
 3. Heja! Du är så duktig. Själv har jag en svacka men ska ta tag i det denna vecka! Hejjarklack eftersöktes!!

  SvaraRadera
 4. Åh... Jag vill också känna den känslan i gen. Jag vet hur den känns. Ändå är det någon som håller mig kvar i soffan/framför datorn eller pånågon annan jätte viktig plats i hemmet. Någon. Eller!? För det kan väl inte vara jag själv som liksom ställer till det för mig? AAArghhh. Varför har jag inte gjort detta tidigare (!?) ska jag tänka senare i veckan! För nu ska jag banne mig snyta mig färdigt och tugga halstabletter och sen är det UT och gå/springa!

  Tack för pepp;)

  Hoppas du får en fin vecka // kram tina

  SvaraRadera
 5. Amelie. Ny fiken på din vinter-runda - för det d är är något jag tänker på också. Hagaparken blir ju väldigt mörk snart. Men å andra sidan så är det ju en miljard andra som springer där nere, samtidigt.
  Kanske springer vi samtidigt då ? ;)

  Johanna: tack!!!! Behövs :)

  Mary: HEJA: HEJA : HEJA!!!

  Tina: åååhååå, jag vet så väl hur du känner. men du, på'att! du kommer må så mycket bättre. men börja lugnt. och trappa upp. heja heja heja. hoppas jag kan peppa någon mer att komma igång. och du - ha en fin vecka du också. kram.

  SvaraRadera
 6. Duktiga du! HEJA!

  Jag var så igång i våras men så kom jag av mig. Men nu har jag suttit här och bokat en massa pass, vill så gärna få den där känslan, man mår ju så bra!

  SvaraRadera
 7. Känner igen känslan!!!! Löpning är verkligen det bara så bra!! Bra peppat... Bra sprunget... Bra! BRA!!!! och håll i, dryga ut o så vips har du gjort det, anmält dig till halvmaran :-)

  Ha en finfin kväll o en bra löparvecka!!!

  SvaraRadera
 8. Duktig du är!! Heja heja!

  Jag vill så gärna springa. Jag känner det i hela kroppen. Vill vill vill, men har så fruktansvärt dåligt självförtroende. Är rädd, att jag inte ska orka. Någonting. Blir ju flåsig bara att springa efter bussen.


  Blir inspirerad av dig!!! Fortsätt gärna och berätta hur det går och känns, det behöver jag för att våga

  xx

  SvaraRadera
 9. Men visst är det så himla skönt när man väl kommer igång!! =)

  SvaraRadera
 10. Hej! Vad roligt att du hittat till min blogg. Vad mycket fina bilder du har här!

  SvaraRadera
 11. Jag håller så mycket med! Träning blir som en drog när man hittat sin form och man fattar inte hur man kunnat vara utan den innan. Man mår ju så bisarrt mycket bättre med träning i sitt liv! Och din löpning är ju grym! :D

  SvaraRadera
 12. Verkligen! Kan bara hålla med. Har tyvärr dratt på mig världens dunderförkylning och har varit det sen 3 veckor tillbaka. Ingen träning än här. Men så fort jag blir frisk ska jag ut i spåret igen.

  Heja duktiga dig!!

  SvaraRadera