fredag 21 september 2012

PISTOL + FREDAG


Så in i bängen sugen på den här kängan - en Acne Pistol. Och den finns i 35 ! Kanske måste in och prova den idag. Se om den är lika snygg på som jag tänker mig ... Någon som har den och är nöjd? Mindre nöjd? Det är ju trots allt en 'liten slant' att investera i en sko! Jag valde ju den här frånWhyred förra året istället för pistolen ...

+

En helt annan fråga - men också om ett inköp. Jag ska köpa Photoshop Elements, tror minsann det räcker för mina små redigeringar som jag gör. Eller hur? Men så frågar de om jag vill ladda ner eller om jag vill ha paketet hemskickat på posten. Vad gör skillnad liksom? Vet ni? Ni som kan ...

+

Och vilken morgon det blev — underbar! Strålande sol, hög luft, en runda i Hagaparken  (snabb som 17, det börjar lossna nu). Nu produktutveckling. Mina ROSA armband ska publiceras under helgen. De där ni vet som ska göra gott ... 2 stycken blir det och jag tror ni kommer gilla dem. De har little.u's typiska detaljer, liksom.  Och vem gillar inte rosa?!
Nu ska strax ut på inköp och så ska jag dessutom på vägen hem stanna till på Hötorget - köpa tryffelsalami (så gott så det tåras i ögonen), serrano & mustigt rött. Det är ju fredag; och Maken kommer hem efter dagar i London. Älskar´t!7 kommentarer:

 1. Ladda ner photoscape! gratis!!! bättre än elements enligt mig! eller ja mer lättförståeligt!

  ha en underbar helg!

  ps. blir det ustbågar ?

  SvaraRadera
 2. Jag har PS Elements, då jag har en Mac, och vad jag tror - fungerar inte photoscape endast på PC, eller har de fixat till Mac nu med?!

  Hursom, jag köpte paketet braattha-baraifallatt, ingen särskild anledning. Jag älskar iallafall elements, och innan jag går någon PS-kurs, så skulle jag nog inte kunna fnula mkt mera än vad jag gör nu med mer avancerade varianter, och jag har IT utbildning, myckte GEEK i mig men superlite fotokunskaper..... Sorry för rörig kommentar - det är fredag;) KRAM!

  SvaraRadera
 3. Älskar fredag!! Ha det toppen-skorna tjusiga, slå till!

  kram

  SvaraRadera
 4. Längtar att få se dina rosa och få göra en beställning!

  Carina

  SvaraRadera
 5. Hörde jag rätt?!? 35?? Är inte det typ barnskor?..

  SvaraRadera
 6. Slå till, har inga Acne själv, men runt omkring mig finns de o de som går i dem är nöjda :-)

  By the way! Kungsholmen runt i början på maj? gott om tid till träning, men då behöve nog en sko som heter något i stil med Adidas eller Nike eller Saucony eller så :-)

  Fin helg till er!

  SvaraRadera