onsdag 1 augusti 2012

DAGEN · BLÅ


Dagen (s). Helt denim blå. Hittade mina slitna Levis som jag köpte som au pair i San Diego º och nu snackar vi för hundra år sedan. De passar fortfarande. Yay! (jag var 19 år då!).

Annars har DAGEN varit lite så där små galen. Det började med en smäll · en stor (stor) fågel som flög in i vår ruta. Den sprack! Jag jag höll på att göra på mig så som det smällde till!

Sedan när jag tittar ut så kommer ett rådjur spatserande rakt in på tomten, med bestämda steg mot vårt fågelbord. Mums-mums! En lång stund.  Så nu vet vi varför våra fågelfrön tar slut så snabbt.

Sedan ska jag och kidsen cykla iväg till simskolan. Nils på egen cykel och Bosse bak på mig i barnsadel. Lite sena. Så klart. Så får vi så klart möte på lilla grusvägen. Vi får stanna och låta bilen köra förbi. Då · då välter min cykel · och ni vet som i slowmotion lägger vi oss ner i vägdiket. Jag över Nils · Bosse fastspänd i barnsadeln. Bilen stannar och chauffören springer ut. Hahahaha — där ligger vi alltså. Gapflabb! Men allt gick bra.

Resten av dagen har jag klippt gräs, gått med röjsågen och städat. För vi får ju finbesök i morgon.
Nu måste jag jobba.
±

Jag är med på Fotoutmaningen som Ingen vanlig dag håller i. Spana in här om ni är sugna. Fast jag kommer att blanda blogg & instagram tänkte, känner på mig att det kanske blir mest instagram (jag : llillau).

6 kommentarer:

 1. men vilken tur att det gick så bra! härligt med allt det blåa och tänk att dina jeans fortfarande passar, det skulle aldrig mina göra :-)

  SvaraRadera
 2. Men Ah vad fin du ar da! Sa snyggt med denim all over! Och det dar med cykelolyckan var ju faktiskt lite roligt, hehe.

  SvaraRadera
 3. 1. Nu börjar jag sakna bloggandet igen.
  2. Tusan vad snygg du är! Gillarverkligen din stil.
  3. Hjälp vad rädd jag skulle bli om en fågel körde så snabbt att han pajade rutan. Fartdåre!
  4. Tur att det gick bra för er.
  5. Gamla jeans kanske kan platsa på morgondagens tema också.
  ....eh
  6. Hur gick det för fartdåren?
  7. Hejdå!

  SvaraRadera
 4. 8. Jag repeterar punkt nummer 1. från förra kommentatören ;)
  9. ...öh, repetion av nummer 2. också!

  Haha... Anna skriver alltid så bra att det är lite trixigt att komma efter henne liksom:)Men jag borde faktiskt åberopa mig rätten att repetera även punkt nummer 3. Shit va skraj jag skulle blivit (så där rädd så att det kliar under armarna typ)

  Din "dagen" var helt klart både snygg och rolig (att läsa alltså;)

  Tack och kram

  SvaraRadera
 5. Denim blå - my all time favorite!!

  Skönt att allt gick bra, trots allt. Att ingen gjorde illa sig.

  Och jag är så korkad så jag trodde först att fågeln sprack :-)

  SvaraRadera
 6. Anna: Hahaha - du är rolig du.
  1. heja heja heja. fast jag tycker du håller bra igång med tanke på 'allt' som du har omkring dig.
  2. rodnar ... (tack!)
  3. verkligen - fartdåre. en stor typ björktrast eller skogsduva.
  4. Jamen du skulle dött av skratt om du såg oss. Och ut ur den lilla röda gammeldags sportbilen (så klart) kliver en snygg man ut, i vår ålder - fan tänkte jag - kunde det inte ha varit en ful gammal grinig-volvo-gubbe !!! hahahahaha ... Och vi trillade mjukt i gräset. Hahaha. Och alla saker som vi tapade ur korgen. Ja vilken syn alltså ... skrattar så jag nästan kissar på mig nu i efterhand. Undrar vad den där mannen tänke: Hon ska nog inte vara mamma hon!!!
  5. ja just ja. synd jag använde dem idag då ... den är lite knepig den #2.
  6. Fartdåren i bilen eller mot rutan? Han mot rutan - han trillade ihop på vår trapp och så tänkte jag NÄÄÄÄ, nu måste jag ta hand om en död STOR fågel också. men så häpp. lättade han. skönt. men vår ruta är pasé!
  7. häpp!

  Tina:
  8. Din blog är grym Tina! Heja heja. Tycker alla gått in i en "nu ska man inte blogga längre"-mood. Men jag vet att ni hittar tillbaka. Det är ju kul ju!
  9. Rädd är bara förnamnet! Och Bosse började illskrika av rädsla. Herre gud vilket spektakel va!
  10. Visst är Anna en riktigt kul tjej. Hahahaha! Love hennes humor ...

  Lotta: Jamen det skulle kunna ha varit fågeln som sprack. Vilken j**la smäll. Som Dynamit Harry skulle uttryck det!
  :)

  Kram till er alla
  xx

  SvaraRadera