måndag 25 juni 2012

PERSONLIGT


Som jag redan berättat får jag då & då förfrågan om jag kan tillverka ett smycke som någon redan VET hur de vill att det ska se ut. Jag samlar in den informationen och sätter mig sedan och sätter samman min idé till smycket. Så det blir ett little.u smycke.

I våras frågade en nära väninna mig om jag verkligen inte skulle kunna tänka mig att göra ett namn-smycke åt henne (jag har tidigare sagt nej, nej, nej). "Snälla, snälla, snälla!" (jag har ju inte gjort namnsmycken eftersom jag tycker att det redan finns en uppsjö av dem på marknaden plus att jag själv inte är ett stort fan av dem. de är liksom inte jag, little.u jag har ju mina runda brickor med initialen på som mitt kännetecken. lite mindre lite enklare). Men så efter några till "snälla, snälla, snälla" så sa jag "ok då!". Började leta efter brickor som känns 'jag'. Jag hittade dem - enkla och stilrena. Sedan tog det mig flera veckor att samla 'mod' till att handstämpla namnen. Aaaah, tänk om det skulle bli fel, liksom. Min väninna frågade lite försynt då & då om de verkligen skulle bli klara i tid till hennes mammas födelsedag. "Jodå!" sa jag men lät nog inte så övertygande. Gah! Men så en kväll, när jag var själv hemma med barnen, GJORDE jag det! (jag var så illa tvungen, två dagar senare fyllde lilla mamman år). Hängde dem på en grövre & längre kulkedja. La ifrån mig smycket. Sedan satt jag och tittade på dem och tänkte "here gud så bra det blev!". Hahaha.

Så nu bär Agneta (stolt mormor till 4 söta barn) detta halsband dagligen runt sin hals. Och älskar det! Tänk så kul det är att testa på nya saker och tänk vad kul det är att få tillverka ett smycke efter någon annans önskemål. Som nu - sitter jag och filar på ett armband som ska böras av en brud i slutet av juli. Så bra det kommer blir.

Och har du ett önskemål på hur ett smycke skulle se ut, kontakta mig gärna så kommer vi säkert på något tillsammans. Något som blir ditt - all unique & handmade av little.u.


Ps. Annixen, vad gillar du det. Produktplacering? *ler*

11 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Så bra att du blev övertalad!:) kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Oj så fina smycken! Det med peacemärket hamnar på min önskelista på Pinterest!

  SvaraRadera
 3. Åååååå vad fint skrivet. Ja många snälla och lite väntan. Men det var det värt.
  Mamma (mormor) är så glad för sitt halsband. Och jag var en stolt dotter som fick överlämna ett sånt vackert hals band❤

  SvaraRadera
 4. Åååååå vad fint skrivet. Ja många snälla och lite väntan. Men det var det värt.
  Mamma (mormor) är så glad för sitt halsband. Och jag var en stolt dotter som fick överlämna ett sånt vackert hals band❤

  SvaraRadera
 5. Jag har länge fnulat på ett sk namnsmycke, men inte riktigt satt fingret på hur jag vill att det ska se ut. Håller med om att det är lätt att drunka i den rådande djungeln. När jag kommer på det ska du får frågan.

  Jag tycker brickorna och namnen är jättefina. Säker på att mormor är supernöjd!

  Produktlansering bah!... bättre kan du. Tänk TV, storbild, busskurer, 5 sek slinga...

  Och så sniglarna. Vilken bild, skulle vilja ha den som tavla. Älskar färgerna, ljuset, skärpan. Är den tagen med din tfn??? Så fiin. Inte varje dag an vill ha sniglar på väggen, men idag vill jag det.

  SvaraRadera
 6. Höll nästan på att missa frågan, du vet jag är gammal, ser lite dåligt *harkel*.

  Du vet att jag äääälskar dina produktlanseringar, så också denna! Skriver som Anna, snart är det dags för TV, busskurer, eller vi kanske ska göra en online kampanj? Heja duktiga dig!

  SvaraRadera
 7. Haha, men tjejer - det var INGEN PRODUKTLANSERING!
  Det var PRODUKTPLACERING!!!

  Självklart blir det TV (fast har redan haft dem med på tv; Leila bar mina boho chic i två av hennes serier;), busskurer (hjälper ni till att klistra upp dem då?) .... you name it vid nästa PRODUKTLANSERING!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag är bara i början av mina little. u. - kollektion. Nu har jag ett halsband som är fint i pärlor... nu ska jag har little. u. till det. Jag klurar lite, så mailar jag dig!

  KRAM!!!

  SvaraRadera
 9. Snyggt!!! :-) Ha en fin dag. Kram Elina

  SvaraRadera
 10. Jättefina brickor! Det ska bli såå kul att se det du filar på! Kram C

  SvaraRadera
 11. Wow. du är grymt duktig! Fick kedjan igår och den är såå fin. Blev kanon. Och tack för en alltid lika bra service :)

  Visst är tröjorna från aprillaprill fina?
  Nu känner jag Johanna så hon fixade varsin tröja till mina killar som en present. Tror att hon håller på att öppna en lite webshop med sina affischer och så småningom kläder med hennes prints.
  Håll utkik på hennes blogg. Prova annars att maila henne.

  Stor kram till duktiga dig!

  SvaraRadera