lördag 16 juni 2012

JOBBE-LÖRDAG : HURRA!




Jag tittade in på Zara's Juni lookbook. 
... maj gad "vad det är jag"! Jag vill ha typ alltihop. I min sommargarderob. Ja! Det vill jag verkligen.

Nu har jag ju inte tid att sticka ner och shoppa idag. För jag har roligare saker för mig. Jag jobbar! Jag sitter och pärlar, knyter & flätar. Stämplar, paketerar & postar. Jag har en heldags "jobbe-lördag". Kan knappt minnas när jag var tvungen att 'jobba' en lördag senast. Det var förmodligen i London. På en stor amerikansk bank. Inte riktigt som idag.

Jag har i alla fall laddat upp med 1287 små guldpärlor. Lila tråd. Silverplattor. Nespresso. James Blunt. Ösregn ute. Och en Make- & barnfri-dag. Så alla förutsättningar finns för en toppendag på jobbet. Tack alla ni som beställer mina smycken. Och ni som skriver så fint till mig & om mig. Åh! Om ni visste vad det betyder glädje för mig. JAG HJÄRTAR!

Vad hittar ni på idag då?

8 kommentarer:

  1. Typ toksnyggt! :) Kul att så många beställer. Jag vill ha ett braided gold. Ska bara bestämma färg. Ha en skön jobbe-lördag! Kram

    Ps. Receptet kommer på bloggen vilken dag som helst.

    SvaraRadera
  2. Måste börja med att säga att din blogg är så himla grym! Har läst den ett tag nu och som jag har förstått det rätt så har du samma problem som jag när det gäller skor.. har nämligen också väldigt små och smala fötter. Har alltid problem när jag ska handla höga skor, men så kikade jag inne på laredoute.se och där hittade jag ett stort utbud av 35or.. Och jag måste säga att skorna ser bättre ut i verkligheten än på bilderna och kvalitén är väldigt bra till oftast ett bra pris.. // Carro

    SvaraRadera
  3. Karin: DINA FOTON. Wooohooo! DU tar grymma foton. Och det där recpetet sr jag fram emot ;) Kram. u.

    Carro: Oj du kunde verkligen förhöja min lördag. Så himla snälla ord! Tack! Och tack för tips om mini-skor. Har du beställt därifrån i storlek 35? Är de stora i storlekar eller små? Någon som du är extra nöjd med? Stor kram. u.

    SvaraRadera
  4. Jag har beställt skor (35or) därifrån några gånger nu och är alltid nöjd. Deras kläder/skor är små i storlekarna. Nu vet jag ju inte hur små fötter du har, så det är svårt för mig att säga att de kommer passa dig. Men jag tycker verkligen att du ska klicka hem ett par och testa. Nyligen var jag ute efter ett par vardagsskor med klack, dock inte för höga då det inte passar på jobb. Jag hittade dessa( http://www.laredoute.se/d/Skor-Sandaler-sandaletter/d-is/_/N-1z141n2Z1z141x0Z1z1415t?Nr=350336 ) i beige. På bilden ser de lite smutsiga ut och jag var rädd att de också skulle vara så i verkligheten, men som tur är var de inte. Och kolla priset!! Nu ser jag att de är slut i 35or. Men svarta är också snygga, är sugen på dem själv. Kanske man ska slå till innan de är slut. Är verkligen supernöjd! Hoppas att du hittar några som passar dig och att du äntligen blir lika nöjd som jag efter många års letande. // Carro

    SvaraRadera
  5. Hej Fina!

    Tack för dina ord hos mig! Jäkla piss e vad det är :(. Men som sagt, man får lära sig leva med det.

    Shit vad du trär pärlor. Duktiga du!!!! Så roligt. Vi kanske skulle slå oss ihop, haha.
    Hopaps Ni får en mysig kväll trots regn. Solen tittade fram här nyss. Like! Hoppas på att få klippt gräsmattan för en gång skull. Djungel!

    Lycka till med jobbet osså!!! Älskar verkligen dina smycken o du har varit en stor inspiration till mig :).


    Stor kram//Jennifer

    SvaraRadera
  6. Vilket härligt lördagsinlägg! Underbart att älska det man gör så mycket. Och du, det syns i dina smycken. Snart ska jag beställa ett. Det lutar åt ett hjärta mini. De är himlans snygga. Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej

    Snart kommer det en beställning från London - och kanske hinner vi ses i Stockhåla senare i sommare ? Kram Fru Lidblom

    SvaraRadera
  8. Grymt fint! Jag var på Xara idag och hade kunnat handla hela butiken.. Fick dock hejda mig lite. Kul med megabeställning! Så glad för din skull och för min blivande arbetsplats ;)

    Ser fram emot att se kidsens rum! Håller på med Harris rum nu... heja, heja!
    Kram på dig, knytan!

    SvaraRadera