måndag 14 maj 2012

UPPÅT VÄGGARNA
Ett litet tips från mig. Vi här hemma älskar vi de vilda djuren från Schleich-s (alla deras djur egentligen).

Och för att de inte bara ska ligga där i en låda, där ingen ser dem, så brukar vi sätta upp våra favoriter på diverse ställen här hemma. Just nu pryder de tavelramarna i barnens rum. Visst blir man glad av det ... Älskar tigern.

Nu måste jag köpa en ny kamera. Känns som att mina bilder bara blir grynigare och grynigare. Men vad ska jag köpa? Har nu en Nikon D40x. Är sugen på en Canon, men vet inte. Vad tycker ni? Ni som kanske kan lite mer än jag.


8 kommentarer:

 1. Ha ha så kul! Vi älskar också de där djuren och jag har sett att vissa liksom har halverat dem och gjort fiffiga skåpsknoppar men det här var ju något nytt. Och alldeles underbart! Tack för fin idé. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vi med! Djur överallt :)

  Kramar till fina dig! Du gör mig så glad med alla dina fina kommentarer. Önskar att jag vore lika duktig.... Nu skall jag ta igen mig med allt det fina här inne. Det var ett tag sedan. Saknat. Kram!

  SvaraRadera
 3. Grrrrr..! Vi har också djur överallt. I natt vaknade jag av ett bältdjur som låg och gned sig mot ryggslutet.. Högst obehagligt. Men jag skulle ändå upp och amma så jag kastade bara ner bältdjuret på golvet. Hade ju varit bra förutsatt att jag inte totalt glömmer bort det lilla livet och sedan trampar på det när jag går upp. Aj, aj, aj, väckte nästan alla de andra som sov.

  Stuprörsjeans, ujuj, så snyggt! Längtar efter att hoppa ner i mina skinny-jeans. Snart så!

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Kul ide'! Vi har sålt alla dessa djur men de var väldigt populära! Kamera, jag har en canon och är väldigt nöjd. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Superfint med djuren på tavelramarna. Tigern är hur läcker som helst!

  Jag letar också kamera, är nyfiken vilka tips du får

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag har Dupontarna (som min unge fick i Happy Meal) ståendes på en ram i vardagsrummet..

  Ha en fin tisdag!
  Moa

  SvaraRadera
 7. Ja, schleichdjuren är underbara! Vi har dinosaurier lite här och var i hemmet, det är så kul när det kommer mindre barn på besök, de vill alltid leka med dem så klart :)

  SvaraRadera
 8. Så fint!

  Det är inte ISO-inställningen som gör bilderna gryniga då?

  SvaraRadera