söndag 13 maj 2012

SOLSKENS SÖNDAGJamen vilken söndag va! Den har gått  i 110 sedan jag slog upp mina ljusblå. Det började med Gröna Lund. Makens jobb abonnerar varje vår Grönan och så får man åka så mycket man vill och mingla runt med kunder & deras familjer. Och herre gud vad barnen gillar detta! De tycker det är fantastiskt att deras pappa "jobbar på Grönan"! Så vi har åkt och åkt och åkt. Och njutit av strålande solsken (så nog hjälpte sol-dansen allt). Och ätit korv, vunnit godis på 'lyckohjulen' och myst med kusin Lisa som för första gången fick uppleva Grönan. En höjdar dag! (Förrutom Nilsens allra första åk i Vilda musen, som han längtat. Och herre gud vad han var rädd! Snopet.)


Hem i ilfart för att städa ur PS-skåpen som vi haft i barnens rum i en evighet. Maken skulle ut till stugan och hämta golfklubborna. Ypperligt tillfälle att få med sig dessa stora plåtskåp som vi länge, länge tänkt ta ut till stugan. Nu fanns det plats i bilen. Hurra! Men inte så mycket hurra för hur barnrummet såg ut efteråt. Allt skulle stuvas om och organiseras om. Kläder ut ur skåpet. Leksaker in i skåpet. Leksaker ut ur annat skåp. Och kläder in på väntan-till-Bo-växer-i-dem-förvaring. Det här rummet är riktigt svårt att 'få till'. Men det kommer nu snart. Det kommer. Väntar på två nya sängar. Sedan så. Hoppas vi.


Sedan flängde jag och Busen iväg på barnkalas också. Lämnade röran kvar där hemma. (lämnar min hjärna i smått panik). Men kul var kalaset. Och lycklig var Bosse. Och nu har Maken och Storebror kommit hem med hämtpizza. Och jag har röjt. Röjt. Röjt. Och börjar (kanske) närma mig ett smått bättre resultat. (alltså det är det hysteriska stöket som ni ser på mina bilder. inte efter-resultatet. hahaha.) Och så måste jag jobba lite också. I soffan. Framför tv:n får det bli. För jag är så där lyckligt trött. Efter en super-härlig helg tillsammans med min fina familj. Lycka.


Har ni haft en bra helg?


8 kommentarer:

 1. Vilken strålande helg du har haft! Underbart! Abbonnerat Gröna Lund, det kan inte bli så mycket bättre. Jag ÄLSKAR dina flugsvampslampor. Vi har bara en av dem härhemma men jag stod och fingrade på den största i butik igår och jag vet precis var den ska stå om jag köper den. När jag sett dina bilder står det klart, nu ska jag banne mig slå till.
  Vi har också haft en härlig helg, det har inte gått i 110 men väl i 70 och det är bra grejer det med när man får vara tillsammans. Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med en massa svampar.

  Men vilken lycka med ett paxat grönan!!

  SvaraRadera
 3. Ahhh, vad mysigt det var på grönan. Lisa var helt slut men lycklig av alla nya intryck. Tack igen för att vi fick följa med. Puss

  SvaraRadera
 4. Åh, förstår att Bokad-Grönan-Dag var toppen!! Maken är ju i samma bransch så vi väntar tålmodigt på vår åk-dag:-)

  När det regnade som värst i lördags tog vi bilen till Polismuseet på Gärdet (ja det var maken som surfat fram utflyktsmålet...) och det var faktiskt helt OK med ett litet "lekland" för barn. Tips för dina killar, det finns riktiga polisbilar. mc etc att leka i.
  Ses!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. så härligt det lät riktigt gött.
  lyckotrötthet e det bästa som finns :).
  ha en fortsatt fin vecka u//jennifer

  SvaraRadera
 6. Löken | shit vad kul. Men stackars Nils. Men idag på dagis skröt han om det ;) så det kommer gå ur kroppen på honom . Vi går snart igen va?

  Svamparna. Jag måste bara tipsa om dem - de är underbara!!! UNDERBARA! Ger ett vackert och härligt ljus i hela barnrummet. Men jag är ju galen i softa små ljuskällor. :)
  Beställ dem hos Sofia på Mokkasin.

  KRAM.

  SvaraRadera
 7. Lina | polismuseet - visst är det bra! Vi tänkte kanske ha Nils kalas där i december ...

  SvaraRadera
 8. Älskar svampsamlingen!! :)

  SvaraRadera