söndag 27 maj 2012

MAMMA ♡


Tänk att jag är mamma till de här två små pupporna! Det är ju helt otroligt. Jag! Mamma liksom - till världens finaste kottar. Hurra! Om jag är en bra mamma? Vet i sjutton. Men jag gör mig allra, allra bästa i alla fall. Och jag försöker att vara där för mina barn. Och jag försöker förklara hur en bra människa är. Och hur världen ser ut. Och ger så mycket kärlek jag kan. Och försöker lyssna på dem. Och bråkar på dem. Och försöker göra dem till två små egna små individer. Ungefär så. Och herre gud vad svårt det är ibland. Men herre gud vad underbart det är. Vad livet känns komplett med dem. Vad jag känns komplett med dem. Vad var jag innan dem, liksom.

Och min mamma. För mig är hon den allra bästaste bästa mamman♡ Så det så! 


Morsdag, i slutet av maj, har alltid betytt lite extra för mig. Jag fyller nämnligen år den 28 maj (imorgon) och ofta sammanfaller mors-dag med min dag. Inte i år. I år får jag fira två dagar i rad. Heja för det.

Idag ska vi smaska i oss en maräng-glass-grädd och jordgubbs-bomb. Vi ska njuta av all grönska & att solen skiner. Våra vänner kom ut över dagen och vi ska ut med båten. Fika på en klippa och kanske doppa tårna. Bara njuta av att nu är faktiskt sommaren här (om än aningen kylig).

KRAM TILL ER ALLA FINA MAMMOR DÄR UTE. Ni är många. 


3 kommentarer:

 1. Åh vilka sötnosar!!
  Låter som en toppendag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fina små. Och så fit du skriver. Jag håller med, det är inte alltid lätt, men så underbart det är. Ha en strålande dag imorgon, fest i dagarna två, blir det bättre? Vi har firat min son idag och haft det alldeles strålande.
  Grattiskramar med mycket sol till dig

  SvaraRadera
 3. Såå fina!!! Massa Kramar tillbaka ♥

  SvaraRadera