söndag 6 maj 2012

ANTECKNINGSBÖCKER & PAPPERNär jag beställde saker från little cute Mokkasin så fick jag den vackraste lilla anteckningsboken av Sofia. Bara en sån sak gör ju att hela beställningen känns så där extra bra. Jag älskar anteckningsböcker. Älskar! Att titta på dem. Bläddra i dem. Känna på dem. Säga åååh. Och aaah. Så vackra! Men när det kommer till att skriva i dem så får jag en låsning, liksom. Jag tycker att de är för fina för att skriva i dem. Att det jag skriver måste vara genomtänkt och vackert. Och så blir det ingenting - bara för det. Sådan är jag även med alla mina vackra papper som jag sparar som en hamster, på hög, i mina (våra) skåp (och som Maken suckar högt över varje gång han öppnar skåpen och säger: "all denna j**la skit!"). Men en dag vet jag att de kommer att komma till användning. En dag. Bara det att just nu får de ligga är på vänt. Någon som känner igen sig? Eller är jag bara kocko? *ler*

Men anteckningsboken från underbara Rosehip Cards används nu som inköpsbok. Små bindöglor, kedjor, karbinlås, hjärtan och annat viktigt som ska köpas in till little.u antecknas där i. Och det känns bra! Riktigt bra!

Nu ska vi äta lunch på Wagamama. Inspirerade av Makens London-trip. Måste nog boka en resa till London och få min UK dos snart. Mycket snart!


6 kommentarer:

 1. Vilken fining! Sist jag beställde från Sofia fick jag också en anteckningsbok. Och jag känner igen mig i varje ord du skriver att man inte vågar skriva i den för tänk om det blir fult liksom. Och inte bra. Fast sen tänker jag att framsidan ju inte tar skada för att jag kladdar lite i boken. Och så är det ju.

  SvaraRadera
 2. Ha ha - mycket hög igenkänningsfaktor där :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är likadan! Man blir ju så glad när man får det där lilla extra. Köpte tidningen med dina fina armband i i går! Kram kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Haha, jag är precis likadan!! Älskar anteckningsböcker och kan inte få nog av dem.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jomenvisst. Är precis likadan. Har alltid varit så, ända sen jag var liten, att jag haft ett lager fina skrivböcker!

  SvaraRadera
 6. Bellas mamma7 maj 2012 11:13

  Nope du är inte kocko-i alla fall inte ensam om att vara det isf!! Känner igen den repliken om skit :-D

  SvaraRadera