måndag 16 april 2012

STAPLES | BRONSNär jag var hemma hos mamma & pappa sist så behövde jag använda deras häftapparat. Och ni förstår ju vad jag blev förälskad när jag upptäckte att deras klamrar var av brons. Jamen - hur fint är inte det! Jag bestämde mig genast för att det är det jag ska använda från och med nu.

Så väl tillbaka i Stockholm igen så gick jag till närmsta Svanströms för att köpa dem. De tittade underligt på mig och smålog när de: "Fröken (det sa de inte högt men jag såg att de tänkte det!), de har inte funnits på många, många år!" ... "Harkel, hmmm, jaha", sa jag och traskade ut igen. Men tänkte att skam den som ger sig. Så nu har jag googlat och letat och sökt, men inte ett enda klammer i brons finns att få tag i. Någonstans. Men kanske vet ni? Finns de fortfarande?

Tills dess får kanske det här fina, lilla lagret räcka att titta på då & då (som jag fick av mamma som inte förstod vad jag oj:ade om när jag såg dem). Och häftapparaten & asken. Åååå!

10 kommentarer:

 1. Har tyvärr inga tips på vart du kan hitta dem men jag förstår precis vad du ojat om :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. woooow, så nedrans fint.
  jag förstår dig ;)

  tyvärr har jag inga tips.. MEN, du får gärna berätta om du hittar några!

  Ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 3. Underbara! Jag förstår precis. :)

  SvaraRadera
 4. Åh, nostalgi! Exakt sån häftapparat & klammer hade mamma när jag var 'liten'.

  SvaraRadera
 5. Jepp håller med... total nostalgi tripp! Har inte heller en aning vart man kan få tag på brons klammrar men det finns säkert en hel drös någonstans och bara väntar på deras nya populära intåg :) Vad otroligt fina smycken du gör förresten!

  SvaraRadera
 6. Jag har absolut inga problem att förstå ditt ooo:ande! Hur snygga som helst. Nu får du bara använda dem till fin-stämpling! Och ooooh! säger jag också till dessa nagellack, slår tom Chanel, fast inte i snyggförpackning då.. ;)

  Jepp, det är liten E med blomma i håret och ett gäng andra kids ur min vänskapskrets. Blev tvungen att göra ett litet quick-jobb innan jag gick hem. I vanliga fall använder vi en riktigt fotografs bilder, men nu blev det snabba ryck... :) Har inte sett det live själv än, men längtar efter att köpa hem några av produkterna till barnrummet!

  Jag lovar ägg cocotte är inte svårare än smoothie, låt dig inte skrämmas av vattenbad och franskt namn!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. hihi, det är klart det är riktigta kaffefläckar ;)

  en fin dag till dig också!

  SvaraRadera
 8. Här i Danmark har vi coola grejer (eller så ligger vi bara efter.. *ler*). Tipset är nog att söka på stål (de silvriga heter galvaniserad stål) istället för brons - kanske.

  Kram, Fröken Danmark

  http://www.grafical.dk/haefteklamme-relief-10-pk-a-1000stk.aspx

  SvaraRadera
 9. MARAYA. I love you!!!!! Undrar om jag kan beställa dem hem till mig?! Annars kanske jag kan 'smuggla' in dem via dig! Fatta, det innebär ju att man kan stämpla på hur mycket som helst med brons :) TACK!

  SvaraRadera
 10. förstår också alldeles precis,
  satt här och ooOooh:ade & aaaaah:ade
  [över häftklamrar. ganska underbart ändå.] ..

  .. & skulle skriva att runda gem i brons/guld
  har jag lyckats hitta, men kan för mitt liv inte
  minnas v a r [?] .. så dyker ett svar upp till
  bronsfärgade klamrar. snyggt jobbat. :)

  kärlek på det.

  SvaraRadera