onsdag 18 april 2012

RAM | PIPPIHåller på att fixa till vår hall. Det tar sin tid. Hallen är det där stället här hemma som det känns som om jag aldrig får till. Som jag vill. Mest bara fult & stökigt. Rörigt. Och jaá. Fult! (och hallen är ett bra exempel på att vi aldrig mer ska ha tapet. för herre gud så snabbt man {läs: jag} tröttnar på tapeter. även om den vi har är ganska fin. jag är ingen tapet-människa. nope!). Så jag samlar på mig saker - för att så småning om få 'till det'. Som den här ramen - helt bedårande - mintgrönt, skavd och med en fågel på toppen. Det är knappt jag vill sätta något i ramen för pappret som redan sitter i är så vackert blommigt.


Herre gud - hur förkyld kan man bli! Snörvlar, nyser och fryser. Och ser ut som jag är riktigt sjuk. Glåmig som aldrig förr. Och håret. Det snackar vi inte om. Men man kan inte alltid ligga på topp! *ler*

Kolla in här då. Älskade Maraya. Vad vore jag utan dig! Tack!

10 kommentarer:

 1. Jag håller med på tapetfronten, vi har också försökt, samma med färg på väggarna. Det hinner knappt bli klart innan jag har tröttnat. Det är något med att det känns så låst vid en viss färg, och ett visst mönster...
  Ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är så fint när jag ser vackra tapeter!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart jag ÄLSKAR tapeter. Det finns ju inget vackrare än tapeter med vackra mönster. Men här hemma. Det bara ska inte vara mönster för min del på en hel vägg. Det ska nog bara vara vitt, kalla färger. Som jag sedan kan addera vackra saker till.
   Lite så.

   Tror det är som med tatueringar. Jag skulle aldrig våga göra en tatuering, för jag skulle tröttna efter några veckor. Och så kan man ju inte a det. Nu skulle jag ju ändå inte tatuera mig. men OM. *ler*

   KRAM!

   Radera
 2. men åhhh gud vilken söt ram!
  :)

  SvaraRadera
 3. Åh, jag älskar ju tapeter. Mest i avgränsade rum då. När det är helhet och sikt från många håll så är det mest vitt här. Men i mina små tapetserade kokonger som arbetsrummet och sovrummet, där är det bara härligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen jag vet W. Och jag älskar tapeter också. Jag gör ju det. Men inte på mina väggar - tydligen. Kanske den dagen som vi har ett STORT hus på 500 kvm (!!) så kan jag tänka mig tapeter i vissa rum. Men nu - näe, det går bara inte. Jag är en sådan som behöver lugn i basen och sedan ÖSER jag på ... med vackra saker & färger. Tror jag är lite sådan som person också. Kreativiteten behöver vitt & tomt att vila på. Hahaha!
   Kram.

   Radera
 4. Självklart går det hur bra som helst. Kul att du tycker att bilderna blev fina. Är så himla nöjd med armbandet och mannen blev jätteglad!

  Tack för dina fina ord, det värmer!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Åh vilken underbar ram, krya på dig kram

  SvaraRadera
 6. Men så fin ram, så personlig. Gillar! Jag är lika samma med tapeter. Vi hade en vägg i vardagsrummet som var tapetserad med fåglar. Familjen skrek (de mindre) och vissa suckade (maken) över att det blev vitt.

  Krya på dig i massor!

  SvaraRadera
 7. Ramen är fab! Färgen är läcker, jag dras till mintgrön.

  Varför är hallar så svåra? Jag drömmer om tapet men vet att jag precis som du vill för det mesta bara ha en lugn bas med några personliga och roliga inslag.

  Kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Mee too! Avskyr vår hall. Liten, trång och opraktisk, med en dörr på varje vägg! Suck... Hoppas få se din lösning sen då så kanske jag kan få lite inspo ;) / Sara

  SvaraRadera