lördag 14 april 2012

LITE | BORTTAPPAD

Lördag. Veckans bästa dag. Kanske. Och jag har börjat dagen med en lång frukostfika med min allra äldsta 'bästis'. Hon, liksom jag, bodde uppe i storstaden innan & vi hängde ofta då. Sedan bestämde hon och hennes familj sig för att flytta 'hem' till Småland igen. De trivs så bra. Och jag saknar henne där uppe. Men vi ses nästan jämt när jag är 'hemma' här. Och det är ju så med gammal vänskap - den finns liksom alltid där. Även om man inte ses & hörs så ofta. Så fint.

Efter det tog jag & little.sis en sväng inom småstadens bästa butik. Och jag hittade en sagolik liten vas. Från House Doctor. Som vi ska sätta vårblommorna i. På köksbordet, hemma i storstaden. Ja det vill säga när snön smält bort - så klart! (Maken rapporterade om snöoväder på hemmaplan - vad är det om liksom!?).

Just nu känns bloggen lite borttappad. Jag får inte allt att gå ihop. Med barnen på påsklov. Egen business som ska tas om hand (på distans. nedpackad i en egen, liten väska.). Mys med momo & mofa. Lek med lillFisan. Och inte den vanliga vardagen, med hyfsade rutiner. Ja ni vet. Kreativiteten infinner sig liksom inte då. Men i morgon är jag hemma igen. Och då kommer lite nytt & spännande. Om man kanske ska ta och köra en vårtävling snart igen ...  5 kommentarer:

 1. Ja snön lyser vit om taken....Makalöst egentligen! Men det är fortfarande April. Årets skämtmånad.

  House Doctor är farlig att gå in. Jag brukar ändå slinka in där ibland på väg hem från jobbet.

  Jag har skrytit lite om dig på bloggen min;-)

  SvaraRadera
 2. Å vilket skönt påsklov. Ska snart få umgås med min lil-sis som bor i Cardiff och snart kommer hem, med bebis :-). njut på av ditt påsklov, allt det där som hör vardagen till finns ju kvar och väl hemma är det som man aldrig varit borta. Välkommen hem i morgon då :-).Kram!!

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt ni verkar ha det där nere! Ibland får bloggar bli lite borttappade, man kommer igen när tid och lust finns där. Ibland när jag inte riktigt hänger med brukar jag tänka så. Bloggar ju för att jag tycker det är roligt och det glömmer jag lätt bort i bland.

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Jag har mitt armband på mig idag...och jag visar det stolt för alla! Det kommer nog fler beställningar snart ;)

  Vilken skön vecka ni har! Och bloggen ska ju inte vara någon stress eller press. Jag har inte heller haft samma tid. Så får det vara ibland. Det ska vara roligt som Annixen skriver.

  Njuter när du skriver och av dina fina bilder!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Snöväder igår men sol idag. kanske är det det som behövs, lite energi av solens strålar :-)

  Ha en fin söndag kreativa du.

  SvaraRadera