tisdag 3 april 2012

BLOM | LAMPA
Jag har älskat dessa lampor | designade av Helena Christensen för Habitat | sedan jag såg dem. Jag tycker de är så vackra. Så sagolika på något sätt. Vi har haft dem på flera olika ställen. Som bordslampor. På väggen. I ett hörn. Nu ligger de (vi har två) uppe på vårt franska skåp. Och ger ett så där magiskt, mjukt sken. Om kvällarna.

(och jaha. det är där det där rosa rosettdiademet hamnat. uppe på skåpet. det är killarnas. när de klär ut sig. nja. bosse är den enda som vill använda det nu. och allra helst vill han att jag ska bära det. "mamma, du blir så söt då!" gullig!)

Oh. By the way.
Någon som kan tipsa om lite härlig musik. 
Jag älskar musik typ som James Morrison. James Blunt. Adele.
Soft musik att sitta och jobba till | liksom.

 

9 kommentarer:

 1. Åh har du den! Eller, det är inte förvånande, klart att du har ;-). Har också varit en all time favourite hos mig! Ha en fin dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. När jag jobbar lyssnar jag på bland andra: bon iver, julia & angus stone, Zaz, the xx, william fitzsimmons, melissa horn, jonna lee, first aid kit.

  Hoppas du hittar några nya godbitar ;)

  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om när du leker doktor med mig :-)

  Åh fy farao vad jag vill ha ett par Whured ellen när jag såg dom på dig. är det säkert att dom är sköna att gå i. Stora el små i stl. Såg att dom bara hade 37 och 39 kvar i shoppen och jag är såklart en 38:a.

  Kramis

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig helt gällande "townhuset" i Landskrona.. Det är ju mixen som gör det till stor del!

  Och varsågod för musiken, kul att du gillade det. En bra mix med Blunt, Morrison och adele-musiken tycker jag, för den är också bra!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag är helt insnöad på Laleh, John Mayer, The Script och Joshua Radin förtillfället :)

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Just nu lyssnar jag mycket på Lana Del Rey. Superbra!

  Lotta

  SvaraRadera
 7. Vilket underbart litet paket som väntade på mig här hemma ikväll. Tack!! :)
  Sen måste jag säga att både jag och mannen är helt förstummade av din handstil. Hur är det möjligt att skriva så snyggt!?
  Vi hörs,
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 8. Gammal goding...Eva Cassidy! Puss lök

  SvaraRadera
 9. Ulrika/17doors: Men vad skoj. Hoppas att det passar nu också. Och vad ni är snälla som gillar min handstil ... har alltid varit intresserad av att skriva (för hand). Gör det vackert. Illustrera. Så det är en fin komplimang. Vi ses snart ... (som sagt. vore kul.) KRAM.

  Löken: Hur KUNDE jag glömma Eva!!! Men det är ju så vackert så jag snart lipar ihjäl mig :) Vet inte om det rimmar med att bli energisk på jobbet. Hon är så bra Eva Cassidy!

  Och De andra. Dina tips Johanna satt jag och lyssnade jag på hela dagen igår. Perfect! Och så kom jag på Carla Bruni. Shit najst! Och Så klart alla de andra som ni skriver. Skapar lista efter lista nu av favorit låtar.
  Och så faller en tår då och då för att det bara är så vacker musik.

  Men Eva - hon slår då alla! Knottror på armarna!

  KRAM!

  SvaraRadera