lördag 24 mars 2012

VÅR | LÖRDAG


Jamen titta vad som äntligen tittat fram i rabatten. En väldans vacker liten & lila krokus. Bland alla löv och gamla blomblad. Som legat kvar som skydd mot vinterns hårda kyla. Så vacker!

Och nu är allt det gamla bortrensat. Jag har legat på knä i våra land idag. Klippt, rensat och puffat. Så det ska finnas glädje för våra pioner, murgröna och hosta att växa sig stora & gröna i år också. Men planteringen får vänta. Till påsken kanske. Jag har storslagna planer. *ler*


Måste även visa den här bilden. Vi gick i solen ut på våra klippor idag. Och naturen slår en med häpnad varje gång. Det är en av mina absoluta favorit-platser på jorden. Detta lugn. Nils ville fiska. Jag tittade på alla fåglar som har ett mycket aktivt liv just nu. Alla härliga fågel-läten. (Har ni inte 'THE fågelbok' så kan jag varmt rekommendera den. Barnen älskar den. Och vi likaså.)

Nu ska jag sjunka ner i soffan. Njuta av en bolognese. Alla doftljus. Min familj. Och sedan frossa i allt gott som Maken köpte på Hötorget igår. En lördag av hög kvalitet!4 kommentarer:

 1. Så härligt med vårtecken. Tack för tips om fågelboken - den kommer att inhandlas!

  SvaraRadera
 2. Härligt !!! Ha en riktigt trevlig helg !

  SvaraRadera
 3. Låter härligt!! Man bara suger i sig alla vårtecken nu tycker jag =) Man uppskattar verkligen varenda liten solstråle så där extra mycket just nu. Våren är fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Jösses vad allt det där lät härligt! Det är ju hos er man skulle varit i kväll ;)

  Kram!

  SvaraRadera