torsdag 22 mars 2012

STYGN


I morgon ska vi gå och ta bort den här lilla smurfens 4 stygn. Det ser ut att ha läkt så fint. Undrar om man ska spara de små blå plast-trådarna och lägga i 'hans bok'. Haha. Han är i alla fall mäkta stolt över sin blå tråd.

Och vilken dag det varit idag. Solen. Så underbart. Och så värmen som så smått börjar komma. Äntligen. (jag vet | det är bara mitten av mars). Man börjar plötsligt att andas igen. Man börjar le. Och kanske, kanske vaknar det gråa folket på storstadens gator till liv och blir aningen trevligare mot varandra. Nu ska jag sätta mig med storebror och öva lite till på klockan. Sedan är det sovdags. Och det känns som mamman här hemma också skulle kunna somna nu snart. Vilken dag va! Allt som kan gå fel gick fel. Men i morgon är det fredag ... (jippi)!

4 kommentarer:

 1. å vad skönt att bli av med stygnen, lilla tappra killen :) förstår att han är stolt! fin kväll till dig! stor kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att han är stolt över sin tråd. Får man fortfarande present av doktorn när man varit "duktig" i hans ålder?
  No 7 har jag aldrig testat, men hört att den ska vara bra. Jag kör väldigt plain med Special Cleansing Gel (tar bprt smink och allt), skin smothing cream (morgon/kväll) och deras ögonkräm. Är supernöjd.

  Åh vad fin den grå tröjan från Lindex med guldärmar är. Snacka om att jag längtar efter min vanliga kropp nu. Ville så gärna köpa de där Gwyneth-shortsen med prickar också... men vete tusan vilken storlek jag sak satsa på?!
  Ha en fin fredag (hoppas allt går bättre då) Kram!

  SvaraRadera
 3. Så skönt att skadan läkt bra, huvva så otäckt med olyckan...
  Gillar också din tröja med guldlapparna, så jag spanade efter den på lindex, men den var slut:(
  En randig Gwyneth blev det iaf!
  Ja härligt är det med vår och värme! Kram.

  SvaraRadera
 4. Åh så bra att det läker..alla små sår!

  Hopaps du får en kanonkanonkanon härlig Fredag idag!

  Kram

  Ida & Nike

  SvaraRadera