tisdag 27 mars 2012

MOSSIG | STEN


Känner mig som en mossig sten idag. 

Har haft den stora äran att få tillbringa hela förmiddagen med Nils i hans skola idag. Maj gad! Nu är jag helt slut. Inte undra på att barnen ibland är trötta och gnälliga när de kommer hem på eftermiddagarna. Ljudvolymen. Spralliga små rumpor. Rörelser hela tiden. Jag har druckit 3 (TRE!) Nespresso shots nu när jag kom hem | för att piggna till och komma till mina sinnens fulla bruk. Och för att få iväg några riktigt fina halsband och armband. Och så måste jag ta tag i viktiga papper. Och så måste jag ... bla bla bla ... måste, måste, måste.

I kväll ska jag i alla fall träffa några av de finaste vännerna. Äta middag, dricka ett glas vin och snattra på om allt & inget | som bara vi kan. Och så ska jag lufta mina nya skor ...  yeah baby!

... och gå förbi och titta på Lisa Rinnevous fina 'temporära' konst på Lydmars Hotels fasad.


2 kommentarer:

 1. jepp :-). Ska fläta i in dom i tråd nästa försök. Fint! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. I vår skola här i USA är det knäpptyst...märkligt nog, de har ju bara en rast (lunchrasten 20 min) på hela dagen. Eller så är det just därför det är tyst.

  Rasterna är väldans många i Svenska skolor (nu skulle jag gärna ha fler än en som vi har, typ en förmiddagsrast, lunchrast och sen en eftermiddagsrast), barnen speedar upp sig när de lattjar och har kul med kompisarna och sen tar det tid (av lektionen) att varva ner och sen är det..just det, rast igen. Svårt för barn att dra upp och ner på tempot sådär tror jag.

  Nu går ju Nils bara i 6-års och det är klart de ska ha rast ofta och länge, de är ju så små. Jag tänker kanske mer på de äldre barnen i 8-10 års åldern.

  Snyggskorna ska luftas..jojo!

  Have fun!!

  SvaraRadera