torsdag 2 februari 2012

VILKEN LYX ...


... att ha Hagaparken inpå knuten. Här går jag och Fru Granne-Next-Door minst 3 dagar i veckan, direkt efter lämning. I ur & skur. Man riktigt ser hur kallt det var i morse (-11) på bilden ovan, så vackert. Jag älskar det! Skön motion och trevligt sällskap. Nu har vi bara gjort det i 3-4 veckor men målet är att vi till våren ska varva promenaden med löpning. Så japp, jag är på G - och så lite Pilates på det så kommer energin smygandes tillbaka

Nu måste jag (tyvärr) hämta Nils i skolan snart på grund av hans andning. Han låter som en gammal vattenpipa i bröstet - piper, rosslar & hostar. Och kylan gör att det blir värre. Väldigt ansträngt. Imorgon har vi tid hos vår husläkare för att få en remiss till en specialist. Inte roligt. Inte alls! Kanske någon har barn med samma problem - som kan rekommendera en bra specialist inom detta område?7 kommentarer:

 1. Underbara Hagaparken. Mina gamla hoods. Bästa löparslingan. Hoppas du får tag på en bra specialist. Kan tyvärr inte rekommendera någon. Har som tur är klarat oss från astma och andra luftrörsproblem.

  SvaraRadera
 2. Hagaparken är fantastiskt, lyllos som har det så inpå knuten. Kram!

  SvaraRadera
 3. Härligt!!
  Förr i tiden.. när jag bodde i stan gick jag och en vän runt Djurgårn varje morgon, i ur och skur! Tror vi höll på i 2 år eller nåt. Underbart att se samma sträcka men olika årstider och väder.
  Ha en fin kväll
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så underbart- Hagaparken är underbar!!!
  Hoppas det går bra med sonen. Kram från mig!

  SvaraRadera
 5. Vet ingen bra specialist tyvärr, men jag tänker att alla på Sacchska el Astrid Lindgren är bra, oavsett, hoppas han kryar på sig, tack för påhälsning idag, precis vad jag behövde : )
  kram
  Malin

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Hoppas att sonen mår bättre kram

  SvaraRadera
 7. Oj, det var inte roligt med sonens andning, vet hur det är, har 2 astmakillar, (fast det blir bättr och bättre). Hoppas allt gick bra med honom! Härlig bild och vad duktiga ni är!!! Ha det så bra. /Jennifer

  SvaraRadera