fredag 3 februari 2012

SNÖAR-FREDAG
Önskar er alla en härlig (och snöig) fredag!

Nils och jag var hos läkaren idag och har fått lite mediciner som ska hjälpa honom. Vi ska även få en remiss till en barnläkare med inriktning på astma. Sen så kom vi till slutet av besöket och det visar sig att han ska lämna allergi-prover. Jamen tjena hej. Han är livrädd för blod & stick. Men efter ganska mycket tårar, några mutor (älskar mutor), magic salva och mamma-kramar så stack han fram handen och hon fick sitt ytte-pytte-rör med blod. En stolt Nils fick trycka på tavlan med fisken (ni vet en sån som rör sig & sjunger "don't worry - be happy"). Hahaha! Sedan gick vi hem och åt bakelser. Heja! Det är fredag!

Nu har jag hunnit med att skrubba vårt hem rent (fy vad med skit man drar in nu när de sandar trottoarer & gator). Jag har hunnit skicka iväg en beställning till London. Och så har jag suttit och fnulat på vad jag ska ha på mig i kväll när jag träffar BÄSTA tjejerna (de jag lärde känna när jag pluggade på universitetet - minus Maraya då som åker skidor i alperna). Vi ska ut och äta, dricka drinkar och snacka på om allt som vi inte hunnit snacka om den sista tiden. Och det är mycket det! Nog bäst att sätta fart med fixet - det tar ju en stund att fixa till den här ruggugglan. 

4 kommentarer:

 1. Å vad mysigt att gå ut och äta med tjejerna! Det va länge sen jag gjorde det med mina. Hoppas att ni får en toppenkväll och en lika härlig helg!:)

  Kram Sophie

  SvaraRadera
 2. Lovar att du blir urtjusig! :)
  Hoppas du har en fantastisk tjej-kväll!

  Kram,
  Lina

  SvaraRadera
 3. Härligt med tjejkväll!!
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Duktiga Nils. Hoppas att ni får svar och ordning på hans astma! Ester hade bebis-astma (när hon var typ ett) men det växte bort, tack å lov. Då var det bara gråt och mutor (dessa ljuvliga mutor) hade inte riktigt tagit fäste än.

  Hoppas du hade en fantastisk kväll med tjejerna. Och rugguggla, nä, det tror jag inte på!!
  Kram Anna

  SvaraRadera