söndag 1 januari 2012

VÅRA DAGAR I SOHO : 2

Vi vaknade lite senare för var dag som gick. Och vi sov som stockar. Och var genomförkylda allihop. Tjocka med snor. Prosit! Vi åt lyxig frukost på Le Pain Quotiodien : croissanter, organic yogurt med bär & granola, varm choklad och latte i stora baljor. Sedan tog vi oss ut och vandrade gata upp och gata ner i Soho. In och ut i butiker för stora och små. Ganska mycket för stora så barnen var mäkta nöjda (not!). Jag på jakt efter min väska; en Marc by Marc Jacobs. Hamnade på helt fel Marc Jacobs men efter en tur i taxi hamnade vi rätt och den {THE bag} blev min. Lyckliga jag! Med fina fåglar och allt. Love it! Ska visa er bild på den, men tror minsann den är värd ett eget litet inlägg. Vi passade på att äta lunch på ett trevligt litet ställe i närheten innan vi begav oss hemåt för en "mitt på dagen vila". På eftermiddagen bestämde vi oss för att låta barnen få sitt igen och tog oss med taxi upp till Times Square igen - men oj då, vilket misstag! Smockat med folk och ToysRus var så knökat att vi mådde dåligt. T.o.m barnen ville gå ut!!! Dagen innan julafton, hmmm ... kanske man kunde förstått. Eftersom det var svårt att få tag på en taxi fick vi gå en lång bit och insupa NYCs puls. Det är något speciellt med NYC! Vilken stad, så pulserande! Hemom och pusta ut lite / äta lite Willivonka snask innan vi åt middag på Cipriani. Ett gott vin och en god Vongolepasta senare var på väg hem till sängen igen. Vilken dag va! Vad vi får uppleva saker tillsammans med våra barn {som b.t.w är resvana, tålamodiga små rackare, maj gad va jag är stolt över dem}. 

6 kommentarer:

 1. Vad härligt ni har det!!
  Önskar dig ett Gott nytt 2012!

  SvaraRadera
 2. Vilken resa ni gör och vad roligt att vi får ta del av den! Visst är det så häftigt att utforska världen och resa med minifolket!

  Gott Nytt 2012!!

  Kram!
  a.

  SvaraRadera
 3. Super härligt!! och vilken lycka att få tag på väskan som du ville ha!!:)

  Vill önska dig en super fin start på nya året sötis! Många kramar

  SvaraRadera
 4. hahahaha vad är det för bild på dig hjärtat?? Tungan utsträckt med en sönderbiten ärta och uppspärrade ögon hahaha är det en godis??

  SvaraRadera
 5. Åh Le Pain Quotiodien åt vi frukost på nästan varje morgon när vi var på bröllopsresa i NY. Sååå bra! Vi åt på den som ligger på 7th and 58th. Bodde precis bredvid.
  Kram Fru Frallan

  SvaraRadera
 6. hahahaha - lotta - det är ju willivonka godis. såååå grönt och full med nyttigheter. hihihi! och som smattrar på tungan. :=)))

  SvaraRadera