torsdag 5 januari 2012

NYÅRSAFTON 2011 IN THE USA

{ så glad man blir av fina naglar }

{ och vad snygg Kalaslotta blev i håret efter sitt besök hos frissan !! }

Vi sov ut, även denna dag. Våra barn är mästare på att sova om morgonen. Och just en nyårsafton kan det vara bra då de ska vara uppe lite längre. Sedan liftade jag med Kalaslotta till nagelsalongen och fixade mina naglar. Jag gjorde gelish-lack i en soft lila/grå färg (cashmir något ... ) och jag älskar det. Bara tanken på att det sitter på i ca 2 veckor (istället för de fjuttiga 1-2 dagar ett vanligt lack sitter) gör mig galet förtjust i det. Vi åkte sedan en snabb runda till jCrew i deras lilla 'stad'. Hann både köpa en solgul jacka och lämna tillbaka den. Så kan det gå! Hem för att vila, låta barnen bli ordentligt pigga inför kvällens bravader.


Och så var det dags. Dags för nyårspartajet som vi var inbjudna på tillsammans med fam. Kalaslotta. På med glitterbraxorna och klackarna. Ni anar inte vilket hem vi kom till! 'Skruvade' fördrinkar, snittar, mingel och insupande av glitter, glamour & män i smoking började kvällen. För att fortsätta med en väldigt god & trevlig middag. Vi skrattade till deras goda vänners humor i form av tacktal. Vi drack babbel och bubblade och åt efterrätter som var så goda & vackra att titta på. Vi drack mer bubbel & firade in det nya året på amerikanskt vis (?): framför tv:n och med champagne i glasen. Pussar & kramar. Så härligt att få fira in ett nytt år med sin familj och nära vänner. Sedan blev det tyvärr dags för oss att åka hemåt eftersom båda barnen var vakna och trötta (och överväldigade av allt stohej i det gigantiska huset - som t o m hade egen biosalong med tillhörande popcornmaskin & flipperbord på sitt källarplan ... så barnen var nöjda.)
Tack kära värdpar för att vi fick komma och för att vi har fått ett så kul minne för nyåret 2011/2012!

{ glitterbraxorna på }

{ dukat i nyårsstil }

{ roligt vid bordet - och trevlig bordsherre / mr kalaslotta ... }

{ efterrätt ! }
{ häpp ! }

{ hahaha! }

Alla bilder (utom de på glitterbyxorna) är tagna av Kalaslotta {tack! galna bilder, haha}. Och vill man se hennes version av kvällen så gör ni det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar