tisdag 24 januari 2012

FYND

Just nu finns det en hel del klipp att göra. På saker som man ändå kommer att köpa. Jaá. För annars har jag ju köpstopp! Men om man kan göra klipp - så måste man ju. Eller hur! Annars 'förlorar' jag ju pengar sedan, och då var ju köpstoppet meningslöst liksom *ler*.
Vad fin jag kommer vara i vår ! Längtar! {... så jag kan bära mitt nya fynd, från COS}.Och till barnen har jag fyndat varsin underbart fin pälsmössa. The real thing! Hos Milla Milano som just nu har rea { halva priset }. Förstå hur underbara dessa kommer vara att ha på sig i pulkabacken. (vill också ha en ! haha!).Jag slog till på några nya skinny jeans i olika färger till Nilsen nu när HM lämnar 10% på allt man handlar. För dessa jeans är typ de enda jeans han kan ha och som inte fladdrar runt benen på honom (psst. tjejmodellen, men det vet ju inte han *ler*).


Och så slog jag till på en vinteroverall till Nils också. Har egentligen alltid tyckt att efter 4 år så ser overall lite för mycket bebis ut, för min del. Men så önskade han sig en overall nu i vinter. Och eftersom Mini Rodini hade halva priset på sina vinteroveraller så slog vi till på den här svarta saken, med pälsluva och allt. Och den är faktiskt cool (även om jag föredrar 2 delat). Och blev ett kap!

Så nu är det köpstopp igen!


8 kommentarer:

 1. Jättefina kläder! Ska se om det finns någon pälsmössa kvar.

  SvaraRadera
 2. Enkel tjejmatte. Är inte det bara bäst. När man TJÄNAR på sina inköp. Du har gjort många fina fynd måste jag säga

  SvaraRadera
 3. Ha ha, tjejmatte när den är som bäst! Håller med till fullo... annars går du ju back =)
  Finfina saker!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Precis min tanke när det kommer till rea, om jag inte köper nu så blir det dyrare sen! Jag har inte gjort printen med tjejen på, det är min kompis Emelie som går på Beckmans, hon är jätte duktig! :-) Kram!

  SvaraRadera
 5. Det där blir ju nästan plus på kontot! Vilka kap. Du vet ju ur mycket jag gillar Minirodini redan. och de fina mössorna. Vilken lyckad jakt. Heja dig!

  SvaraRadera
 6. å vilka fina fynd :) och håller med föregående talare, japp det är ju så man måste tänka, dumt vore det ju annars ;)kram

  SvaraRadera
 7. Hahhaaha känner igen mig! Har fyndat hela vintergarderoben till nästa år på mokkasin: ) Tjänade säkert flera tusen...hehehee.. Underbar jacka! Kanske mpåste härmas på den:)
  Kram fina du
  Hanna

  SvaraRadera
 8. ..vintergarderoben till pojkarna alltså..hahaaa tänk va snygg jag skulle vara i en sån där overall!
  :)

  SvaraRadera