fredag 2 december 2011

FREDAG & BARA VARA
{ via * * * }

Idag är jag hemma med två (hösttrötta) barn. Nils hade en gnutta feber igår kväll då han skulle sova och har sett så där svart ut kring ögonen den sista tiden. Glåmig & trött. Precis som sin mamma. Jag gissar på att "början skolan" tar ut sin rätt. Så därför valde vi att vara hemma idag. Såsa omkring, mysa och fixa lite ärenden. T ex har en ny gjutjärnsstekpanna inhandlats {med gasspis tror jag den kommer att hålla aningen längre} & tv/radio-julkalendern {som den 'dåliga' mamman glömt köpa till gårdagens premiäravsnitt}. Och så åt vi våfflor till lunch (med sylt & grädde så klart!). Och spelar nintendo super mario tills ögonen blir fyrkantiga. Sånt som man annars inte gör en fredag ... längre.

Anyway. 

Det är fredag. Och det känns förbenat bra. Jaá, så in i baljans bängen bra. Tyvärr missar vi nog kvällens galej med spanskt tema hos fina vänner. Barnvaktens kiddo (finlisa : min flisan), en trappa upp, är 'också' krasslig. Men lite hemmamys i soffan, ostbågar (har ni smakat de där jumbo-ostbågarna som finns nu! maj gåd vad goda!) ... och ett glas bubbel blir kalas det också.

Kram till er alla fina som läser här och lämnar så fina ord.


3 kommentarer:

 1. Ha en riktigt härlig fredagkväll!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder, åh jumbo-ostbågar, jag är helt galen i ostbågar. Önskar er en härlig fredag:)

  SvaraRadera
 3. Ja den här hösten har varit slitig. Det blir ju så rackarns mörkt när snön lyser med in frånvaro. Hoppas ni får en riktigt mysig kväll och helg trots lite småkrassliga barn.

  Kram Maria

  SvaraRadera