fredag 30 december 2011

VÅRA DAGAR I SOHO : 1


Vi checkade in på Soho Grand och älskade hotellet från första minut. Att vi dessutom fick en suite som var stor och luftig, med egen iMac och med en otrolig utsikt gjorde ju inte saken sämre. Vi bestämde oss för att hålla ut, att vara vakna tillräckligt länge för att komma in i rätt rytm, men vid åtta tiden orkade barnen inte längre. Och inte vi heller för den delen. Helt slut. Vi sov som stockar i de sköna sängarna. Och vaknade så klart klockan fyra på morgonen dagen efter (10:00 svensk tid). Lite frukost på hotellet och så in i taxi upp till ToysRus. Där vi gick loss. Så härligt att se sina barn helt stumma. Av beundran och chock över att det finns så mycket leksaker och godis på ett och samma ställe - i typ 5 plan. Lyckliga små killar som fick välja några tidiga julklappar att leka med. Och så var vi förbi Nintendo World för att köpa 3Dspel - men kom därifrån med en liten Bowser {som är vår favorit i Mario-spelen} och ett nytt spel till vanliga Nintendo. Och så var vi så klart förbi Rockefeller Center för att spana in granen och den omtalade skridskobanan. Barnen hittade ett Pharmacy så att vi kunde köpa de supercoola vitaminerna - de som bara USA lyckas med till barn - i form av små björnar, superheroes och Cars. Tillbaks i en taxi.

Hem och vila en stund. Det behövde vi alla. Att vakna fyra på morgonen känns. För att inte sova hela eftermiddagen bestämde vi oss för en liten runda i kvarteret och vi gick, och gick, och gick ... in och ut i affärer. Och insöp den härliga atmosfären av Soho i NYC. Love it! Kan knappt tro det är sant att vi är här. Maken kom hem med lite kläder från jCrew {där vi tillbringade mycket tid!} och jag med ett armband {från samma ställe}. Vi gick direkt till en italienare vi blev rekommenderade för att äta middag och det var riktigt bra mat. Med ett glas mulligt rött där till. Mmmm mmm! Sedan gick vi hem och somnade på sekunden huvudet nådde kudden ....


 

3 kommentarer:

 1. åh vad roligt att se.
  fin/a du/ni är.
  vill önska dig ett gott nytt!!!!!
  ha en underbar kväll.
  tack för en finfin blogg!
  kram/jennifer

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt ni har det. Ha en fantastiskt fint Nyårskväll & tack för all fin inspiration som du delar med dig av på bloggen.

  SvaraRadera
 3. åh låter ju helt underbart :)ett riktigt gott nytt år!! önskar jag dig och dina fina, STOR kram

  SvaraRadera