onsdag 14 december 2011

NÅGOT NYTTJag är sugen på att göra något nytt med mitt hår. Jag som annars varit naturligt blond blir mörkare och mörkare för varje år som går. Och jag får nog inse att jag har en ganska typiskt råttfärg nu. Men så såg jag de här fina bilderna på Jeana Sohns blogg (hon som även gör Closet Visit : love it) och tänkte att den där färgen skulle jag vilja testa. Är det det som kallas platina blond? Vad tror ni? Skulle det kanske passa mig?


7 kommentarer:

 1. Härligt! Jag förstår precis vad du ser i den färgen. Snyggt!:) Men min andra tanke, fy bubblan va det måste slita på håret!

  Jag slutade slinga (blonda sådana) håret för ca ett och ett halvt år sedan och nu har jag i princip dubbelt så tjockt hår! (trötnade på den där trista utväxten som alltid kom för fort...) Och tro det eller ej, jag gillar faktiskt min naturliga "råttfärg":)

  Kram Sophie

  SvaraRadera
 2. Alltså den här blond-gråa färgen är så sjukt fin!
  Jag är mörkhårig och kortklippt, men önskar att jag hade blondare och långre hår så jag kunde färga det såhär!

  Do it!

  ;)

  SvaraRadera
 3. NO WAY : är det du kära make som skriver så? eller kanske Löken? hahaha ... *ler*

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Känns det bra
  , blir det bra.
  /Anita

  SvaraRadera
 5. Silvergrått ät så fint. Min kompis hade ett bra tag och hon har nog aldrig fått så mycket komplimanger (från tjejer!!). Tror att det är typiskt en sådan hårfärg som tjejer gillar (om man generaliserar) Klart du ska testa.

  Själv är jag sugen på morot (varje vinter) men det brukar alltid blil rosa, grönt, lila efter mina år med i blekträsket.... Klart en nackdel!

  Du måste visa sen när du slagit till!

  SvaraRadera
 6. Inte löken..jag lovar!! Tror det är din man..haha. Är ju snyggt.

  SvaraRadera