onsdag 7 december 2011

JUL I VÅRT KÖK
Så här mycket julpynt har vi i år {ungefär}. Förutom adventsstjärnorna och adventsljusstaken så klart. Granen har Nils sågat av åt mig på vår egen tomt {på ön} och den där zinkbyttan hade vi utomhus. Pinnarna har nu blivit en sådan där poppis TineK stjärna (fast lite större) som står på vår bänk i vardagsrummet. Voluspaljusen är slut men jag tycker de silvriga glasbehållarna är så vackra att jag stoppar vanliga värmeljus i dem nu ... 
Ljusslingan hittade jag på Indiska och är batteridriven. Den är ett tips för bara 59 sek och ger ett väldigt fint sken. Om ni undrar varför den hänger sådär på sidan så är det för att granen ville bara tippa när jag hängde den i! 

Idag tänkte jag faktiskt sätta mig och vika vita papperstjärnor (tack för tipset annixen!) som jag sedan tänker hänga i vårt andra köksfönster. Som en girlang. Vi får väl se. Är lite sugen på att haka på Fabriken och då ska man ju lägga upp tre tema-inlägg innan man blir 'godkänd' som medlem, om jag förstått det hela rätt. Så det kanske är dags att sätta fart med julpysslet då, eftersom det är det temat som fina Mokkasin-Sofia valt. Men vem kan slå hennes underbara bidrag. My god liksom vad den där tjejen kan!


8 kommentarer:

 1. Fint med den lilla granen =)

  Alla plagg var nedsatta 25-50%. Tror ord. på skinnjackan är 1795 (?) och nu 1000 kr.

  Happy shopping =)

  SvaraRadera
 2. Men så söt, det blev jätte fint! Ha en fin Onsdag. Kram Elina

  SvaraRadera
 3. tack nina. är sugen. mmm ...

  elina: tack det samma & Gambia. my god vad spännande! du kommer få det så fantastiskt och tänk vad du kommer få uppleva. så det är jag som är avis på dig :))

  SvaraRadera
 4. Pyttsan, du är väl jätteduktigt på att fotografera smycken!! Jag hittar ofta fin fotoinspiration på den här bloggen http://annlouise-sjostrom.com/2011/november/close-up-filter.html#comment
  och det är där jag "upptäckt" marcofilter/närbildsfilter. Annars kan jag varmt rekommendera mitt objektiv (till Canon) 50mm 1.8 (eller 1.4 som är ännu bättre) som också hjälper dåliga ljusförhållande och tar väldigt kort skärpedjup. Du kanske redan har ett sånt?

  Älskar batteridrivna ljusslingor för hua så trist det är med alla sladdar som ska slåss om ett endaste uttag som känns som det ligger fler kilometer bort..
  Kram A.

  SvaraRadera
 5. Så himla fin gran!! Vill också ha en liten gran i zinkkruka... Frågan är vart ska jag finna mig en här mitt i city;) hoppas ni mår bra sötis! Krammmm

  SvaraRadera
 6. Det är så himla fint med liten gran, vi brukar också ha en i köket. Snart dags och införskaffa!

  Tack för de fina örhängena! Så fina och passade perfekt!

  Kram!
  a.

  SvaraRadera
 7. Vad e det med granar alltså. Så snyggt!!!

  SvaraRadera
 8. Ja, tänk att en enkel gran kan vara så himla snyggt !!!!

  SvaraRadera