onsdag 30 november 2011

WINTER BLUES






{ bilder via  * * }


Å MAJ GAD vad jag är vintertrött nu. Mörkt, brrr-igt och det går i ett. Vi åker varje år till varmare breddgarder, någon gång i november, men inte i år. Och det känns. Jag tror jag har lite av en winter blues. Håret känns bläh, huden känns bläh {hela jag känns bläh}, vardagen känns bläh. little.u känns i och för sig jippi.  {tack snälla ni som lämnat så vackra ord till mig. tack !}

Idag har jag hunnit med en fotosession. En morgonkaffe. En förmiddagskaffe med smyckesleverans. Och så lite kontorsgöra.  Strax ska jag photoshoppa lite. Någon som nyligen köpt Photoshop Elements och tycker att det är ok att editera bilder i {läs: jag är på en väldigt basic nivå}.

Nu ska jag ta och städa lite i alla mina lådor med pärlor och silver. Jag och ett par vänner hade bjudit in till julmys igår kväll då vi även "hjälpte våra vänner" att hitta julklappar. Det dracks glögg, åts clementiner, snackades och så shoppades det. Jag insåg då att jag nog måste få lite bättre ordning för att kunna visa upp de olika smyckesdelarna lättare.

Psst. Vill åter igen påminna om att den 11 december {nästa söndag} är sista dagen som jag tar emot ordrar så att de verkligen kommer fram till jul ... ho, ho, ho!


8 kommentarer:

  1. Åh jag förstår precis vad du menar. Tycker också att allt käns bläh för tillfället. Inget som känns vidare roligt. Går konstant runt och känner mig trist.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ulrika, jag har Elements på jobbet - bra både till nybörjare och super-users. Går att prova 30 dagar via Adobes hemsida, så det är bara att köra! Jag får ju egentligen inte tipsa längre för tjejligan, men vad gör man när ens fina kompis har vinterdepp..Jo man struntar i det :-) Tipset är att knappra D-vitamin! Det hjälper!

    Kramar från Fröken Danmark

    SvaraRadera
  3. Nämen gaska upp dig nu, snart är du och jag på Anthro och frossar i vackra saker....

    Du, mina "skinn"braxor är från HM och så långt ifrån äkta men de är skööööna. En strechrevär i sidan vilket gör dem lite mindre stela. 25 dollares finns även i brunt! Dyrt som attan eller hur...

    Kramen!

    SvaraRadera
  4. Känner igen mig i vintertröttheten !! Allt känns lite grått och trist just nu...Inspirationen är som bortblåst !! Man får hoppas att det vänder snart !

    SvaraRadera
  5. Jag menade givetvis att jag struntade i att jag inte fick ge råd...;-) Kramar Från FrkDK

    SvaraRadera
  6. Ms Denmark: Stor kram till dig. Och för mig får du tipsa på hur mycket du vill. Älskar´t! Det vet du ...
    Ska faktiskt ladda ner Photoshop Elements. Gillar det.

    LottaPotta: Säger HON som tillbringat en vecka på LYXHOTELL i Mexico liksom ... hahaha! Jag vill ju ha riktiga skinnbraxor. Tighta coola rackre letar jag efter! Håller tummarna för Trish Summerville's samarbete med H&M: Girl with a dragon. Då står jacka och byxa i skinn på min önskelista!

    Jannike: Visst kännerman sig som en grå mus. Heja. Heja. Bara att kämpa på ...

    Berså: Det vänder snart :)


    KRAM!

    SvaraRadera
  7. Hello! Tack snälla. Å vad kul att du fick nytta av min info :).
    Ja mkt sjukdom. Blä! Säkert mögel i väggarna :).
    Fiiina bilder. I love winter :). Men saknar dock snön alltså.
    Kram o ha en bra dag/Jennifer

    SvaraRadera
  8. Såklart man vill ha riktiga men jag kunde inte bestämma mig för om det verkligen var jag med skinnbrax så jag testar fejk. Funkade ju kanoners! HAr du kollat på Hunky Dorys...de ser fina ut på fröken Fahrman...

    Snart snart...

    SvaraRadera