tisdag 1 november 2011

NILSEN LÄSERVi packade ihop oss, jag & småkillarna, och följde med momo & mofa ner till Småland. För att fira höstlov. Vi slappar, vi busar, vi målar, leker med lera och vi badar - både i badhuset & i badkaret med bubbelskum. Vi ska klippa killarna i eftermiddag. Spännande. De sparar båda ut till längre hår och just nu ser de ut som två hippie-kids. Jag ska nu jobba undan ett par saker. Och så ska vi åka och hälsa på min farmor, farfar & morfar i slutet av veckan.

Det som är allra häftigast är Nilsen facsination för bokstäver & siffror. Han läser nu ! Coola unge! Eller jaá, han har gjort det ett bra tag nu men det har liksom blivit flyt i det hela nu. Han har knäckt koden. Så just nu är alla bokstäver i stor fokus. Och för att göra det hela lite mer spännande valde han i bokhandeln en ordbok på engelska - ska det va ska det va liksom *skratt*. Han läser orden på engelska, försöker lista ut vilket ord det kan vara och läser sedan ordet på svenska. Och så ler han så där underbart när han kan. Älskar´t!

Känner mig så där okoncentrerad. Att jag inte får tilll jobb & blogg nu när vi har lov. Men snart är jag tillbaka för fullo. Var så säker.

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för ditt svar och dina fina ord gällande mössorna! Jag ska absolut ringa bolagsverket och prata med dem för hur jag enklast går till väga! Och är du sugen på en mössa till dig eller dina kids så är det bara att höra av dig!

  Själv undrar jag lite över detta armband som du gör; http://littleujewelbox.blogspot.com/2011/09/enkelt-armband.html#comments

  Min mamma fyller nämligen år på söndag och jag undrar vad det finns för färger på läderremen och vad priset blir om man vill ha 3 brickor? Och om det skulle vara möjligt att få det skickat innan dess (är ute i sista sekund som vanligt, jag vet....)

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Åh så kul! Måste vara underbart att se sin lilla unge läsa, så stort :)
  Heja Nilsen!
  Hoppas att ni har ett skönt lov.
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Å vad härligt det låter! ha det så mysigt, kram

  SvaraRadera
 4. Njut av lovet och hälsa Ljungby! :)
  Kram,
  Lina

  SvaraRadera