söndag 23 oktober 2011

HÖST-RÖJ
I fredags åkte vi ut till stugan, på ön. Vi kom ut när det var bäckmörkt, fick fyr i kaminen snabbt och mös ner oss i soffan med UGGSEN på och en ullfilt. Det åts ostbågar, vi kollade på Idol och sedan somnade barnen inne i sina sängar som hunnit bli tillräckligt varma. Vi andra två {Maken & jag} vi fortsatte titta på tv och dricka vin framför den sprakande kaminen. Oh herre gud så trött jag var!

I lördags var det bara att rulla upp armarna {efter en liten sovmorgon som maken gav mig}, på med ute-stassen och ta tag i allt inför-vinter-fix ute i trädgården. Maken & Bosse stack och tog upp båten. Jag och Nilsen vi städade i garaget, vi bar in utemöbler, vi rensade i landen & vinter-fixade växter, vi slängde grovsopor och vi sparkade lite fotboll {och åt kanske en och annan HobNobs Havrekaka däremellan ... kanske bara}. Det bjöds på varmkorv till lunch. Och allt detta medan solen sken ljuvligt från en klarblå himmel, luften krispig & hög och löven som glöder i alla dessa varma färger. Hösten på vår ö är så vacker!
Vi hann kratta {blåsa} lite löv innan vi packade hem oss och fortsatte lördagsmyset här hemma i stan.

Idag städar vi, bakar kanel-bullar (mums!) & strax ska vi åka till "farmor Karin" på middag i Makens hemstad.

3 kommentarer:

 1. Aaaa ser helt underbart ut! Önskar jag hade ett litet ställe på landet att rymma till på helgerna. Du, önskar också att jag hade plats för en sån där hallmöbel..det runda bordet alltså. Så länge får jag förverkliga mina drömmar genom mina kunder som blir så glada så glada när man fixar fint:)
  Kram på dig
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Så härligt ni hade det. Vi åker också ut till vår ö om helgerna, och nu är det mörkt minsann när man ska gå från båten. Tystnaden är mäktig likaså alla stjärnor .

  Ha det gott / Carina

  SvaraRadera
 3. Som vanligt låter ert ö-liv helt underbart! Till och med jobbet och röjandet låter mysigt. :)

  SvaraRadera