måndag 5 september 2011

WITH LOVE ♥


WITH LOVE

Tack alla fina ni som gratulerade oss på vår bröllopsdag! Jaáa, kärleken är då verkligen något att fira, eller hur! VERKLIGEN! Vi firade med frisk luft ute på vår ö, tillsammans med barnen. Vi tog det lugnt på morgonen, sedan plockade vi taggsvamp, kantareller och ståtliga KarlJohans svamp. Vi åt oxfilé med hasselbackspotatis & rödvinssås (sjukt gott). Och när barnen somnat plcokade vi fram goda ostar, pratade om hur fort 7 år har gått och hur fina våra barn är. Härligare kan det knappast bli.

Och tack fina Weronica, på den makalöst inspirerande och alltid lika påhittiga bloggen En mammas Dag -Weronica (faktiskt en av de första bloggar jag läste), för att du väljer att ha med mitt ENKELT armband på ett höstigt outfit-kollage idag. Kram.

6 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig dag! Bättre än Orkan och tokregn! Fast viktigast är att man stannar upp, minns, reflekterar och glädjs! För attan vad glada ni ska vara över era fina killar, ert liv och varandra!

  Ni rockar - I love!

  Sena men från hjärtat sända grattiskramar till våra fina fina vänner!

  SvaraRadera
 2. Lotta - du rockar också FETT! Krailikram.

  Och dina boots, AAAAH MAJ GAD vad snygga de är!

  SvaraRadera
 3. Tack för din fina kommentar! Oj oj så mycke fint du gör, jag är glad att jag hittade hit!! Det lät verkligen som att ni hade en mysig årsdag och så vackra ni var på bröllopsbilderna!

  Ha en fin kväll!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Härlig bild och härlig text!

  SvaraRadera
 5. Bootsen köpte jag för 500 pix på Angela C på Humlegårdsgatan i somras...värsta fyndet!!!

  KRamen

  SvaraRadera