onsdag 7 september 2011

OJ VAD LIVET SNURRAR

{ knyt upp mig - please }

Maj gad! Har någon snurrat upp jorden ett par extra varv ... tycker tiden går för fort! Jag hinner inte med! Och dessutom med en hemsk huvud/nackvärk.

Jag vaknar { efter flera nätters dålig sömn } Jag preppar barnen { ät nu! klä på dig nu! kissa nu! borsta tänderna nu! ta på skorna nu! jackan! nu!!! }Jag kollar { kanske, om jag hinner } emails. Jag svarar på något av dem { kanske, om jag hinner }. Jag får med nöd och näppe { och mycket tjat } iväg barnen. Först till skolan { skynda, skynda & 52 branta trappsteg upp }. Sedan till dagis { skynda, skynda åt andra hållet, ner för alla trappsteg igen och nu med en Buse som vill stanna på skolan med Nilsen och klättra i spindelnätet }. Puh! Morgon kaffe med fina vänner { som är svårt att slita sig ifrån, men nödvändigt }. Iväg på något inköp eller internetinköp/research { nackdelen med personliga smycken är att man kan inte ha allt för stora lager hemma utan får ofta göra inköp efter önskningar. precis som jag tycker att det ska vara - så ingen nackdel ... egentligen }. Eller hem för att pärla { kärlek }. Eller för att jobba på webshoppen { hur svårt kan det vara?! }. Också är det dags att hämta lillfisen { han ska gå längre dagar snart ... }. Och så sover han en stund { woohoo . så söt när han sover }. Mamman får { kanske } en timmas arbetsro.  Dags att hämta Nils { 52 trappsteg igen. upp & ner }. Lek på gården. Eller fotbollsträning. Eller lek med kompis. Och sedan är det dags för middag. Och så bla bla bla ... Jamen ni vet ju!
Till detta hör att Busen fyller 3 år imorgon. OCH Maken jobbar mycket. Och då är det jag som fixar.

MEN jag ska inte klaga. För när jag läser det jag skriver ovan så inser jag/vet jag att jag är lyckligt lottad. Så { oförskämt } bra jag har det!

3 kommentarer:

 1. Så sant skrivet! Känner igen mig (livet snurrar så vansinnigt fort, mycket att göra av olika slag) och ändå inte (är i en annan fas vad gäller barnen. Men been there done that. Nu är det annat som rör barnen ist).
  Vem kom på att det bara skulle vara 24 timmar på ett dygn? Kan man ansöka om fler timmar nånstans? Isf vill jag veta hur/var? Tell me!
  Men...som du oxå säger; jag skulle inte heller vilja byta ut mitt liv. Men lite mindre stress hade varit skönt ;-)
  Kram Cicci

  SvaraRadera
 2. Karusellen är rätt majsig emellanåt men ibland blir man lite yr..

  Själv har jag bytt dagisgrejen mot carserviceyrket. Hit och dit för att sen köra dit och hit igen x3.

  Well, vi har det bra och ska inte klaga men ibland blir man som sagt lite yr!

  Pärla på...

  Puss!

  SvaraRadera
 3. ja såå sant, tiden går vansinnigt fort nu, men som du säger jag skulle inte vilja byta bort det mot nått :) ha en fin kväll, kram

  SvaraRadera