måndag 29 augusti 2011

LUGNT & STILLA
( bilder från the sartorialist & weheartit.com )

Måndag och jag började dagen med en enkel espresso på 'lilla' med Fru (fd) Fabrik & A. Alltid lika trevligt och härligt att starta dagen på detta vis. Tänk vilken lycka att ha så fina 'hemma-mammor' så nära och dessutom vara deras vän. Sedan har jag spenderat några timmar på kontoret. Jag bygger webshop (!!). Och paketerar. Och postar. Knyter ett armband. Och beställer nya dödskallar. Japp!


Helgen har varit super trevlig. Ganska lugn och stilla. Vi åkte till Farmor Karin i lördags för att hälsa på och leka i stadsparkens nya lekpark. Så härlig park! Det syns att det är en slottspark. Vi njöt i fulla drag av sommarens sista sommar-lördag. Varmt & soligt. Det åts glass, snackades och lektes innan det var dags att åka hem.  Vi hann inom IKEA och fick med oss lite förvarings-pryttlar. På kvällen åt vi middag tillsammans med little.sis, Flisan & T ute på vår gård och njöt av sensommarkvällen på deras balkong, senare när barnen somnat. Härliga sommar!

Söndagen spenderades på återvinningscentral, storhandlade på mataffär modell större, lekte i lekpark, sov i sängen, softade framför tv:n och  käkade gott.  Sådär, det var den helgen ja!

5 kommentarer:

 1. Tanten: Eller hur! Och ja tack, heja, heja - det behövs för någon webdesigner är jag då INTE! hahaha ... inser jag snabbt!
  Men snart så - kanske ... ;)

  SvaraRadera
 2. Ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg och stämningen du skapar här med dina smycken tillsammans med annan inspiration. Heja!

  SvaraRadera
 3. Weronica! Gud vad du är gullig! Tack! Och vet du vad, jag gillar din blogg massvis också! MASSVIS! Kram.

  SvaraRadera
 4. Spännande, en webshop ser jag verkligen fram emot!!!

  SvaraRadera