måndag 15 augusti 2011

ESPANA POR FAVORJahapp. Så var man hemma igen. Vad snabbt en härlig långweekend går. Och vad det är härligt med lite omväxling till den vackra svenska sommaren att få komma iväg till solskenskusten och njuta av sol. Varmt & härligt! Lata dagar!

Vi åkte ner för att hälsa på våra vänner som har en fin liten lägenhet där nere. Precis vid en pool. Så härligt! Vi tillbringade mycket tid vid poolen. Det badades, badades & badades hela dagarna. Och vi är så stolta över Nilsen som nu lärt sig simma. PÅ RIKTIGT! Han har länge kunnat simma under vatten (typ 2 år) men fegat lite med att släppa taget och ta det riktiga steget. Men nu, nu är han stolt som en tupp och vågar vara i poolen utan puffar och vet att han tar sig i land. Vi är stolta! BosseBus är dessutom en riktig badlus. Han simmar på grunt vatten (med mamma/pappa med) utan puffar under vatten en lång bit. Han gör bomben och han är galen. Söta barn!

Vi åkte in till Puerto Banus för båtspaning, shopping, god mat och glass. Barnen fick hoppa roliga stutsmattor och vi föräldrar njöt av att bara vara. Det golfades på speciella golfbanor (med nya golfpjucks inköpta på El Corte Ingles). Vi åkte till Marbella Beach för krabbfiske och glassätande. Vi åt goda middagar på deras fina terass. Vi drack bubbel. Och vi shoppade på fina shoppingställen (fast jag kom inte hem med något! Jo nya örgott modell stora & avlånga). Vi snackade om livet!

Jaá. Ni hör ju! Fantastico! Tack snälla Familj Fabrik för ett par ljuvliga dagar tillsammans! Nu vill jag inte vara hemma. Inte alls. Och inte ha Maken på jobbet! Jag vill vara VI. Lilla familjen! Älskar´t! MEN som tur väl är njuter jag och kidsen av ytterligare en vecka tillsammans, innan skola & förskola börjar. Hade tänkt åka ut till  ön, men vet i sjutton nu när vädret är så grått. Vi får se! Kanske i morgon! Nu måste jag röja här hemma. I garderober. I lådor. Överallt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar