måndag 25 juli 2011

I {heart} ACCESSOARER
{ alla bilder från weheartit.com }

Oj. Sommarlata dagar fulla med aktiviteter gör att jag inte hinner skriva här på bloggen. I torsdags kväll åkte vi ut till stugan igen (efter en fm på stan med Fru Fd Fabrik och barn ). Men nu så ... äntligen är vi tillbaka på ön. Kärlek!

I fredags var jag tvungen att jobba på förmiddagen. Jag pärlade, fakturerade, packade och postade. Längtar lite efter full rulle och fullt fokus på little.u igen. Men det blir då skolan början i augusti. Och tills dess räcker de beställningar jag får. Så tacksam! Välkomna alla ni som är sugna på att piffa med accessoarer! Och ni kommer snart få så lite nyheter i shoppen.

På eftermiddagen packade vi picnic-korgen full med nybakad äppelkaka och badväskan med simkläder och tog båten ut till en ny klippa på en ny ö. Familjen Kusin följde med och på ön fanns Grannarna. LJUVLIGT! Jag knöt mina vänskapsband, sittandes på klippan i solens varma strålar. Sedan badade jag & Bosse en massa från klipporna. Vilket litet badmonster han blivit. Så underbart! Hem och så kom momo & mofa inkörandes på infarten. Som barnen längtat. Mycket efter båtmotorn som de skulle ha med sig till gummibåten som Grannarna så generöst gav oss. Men åh så mysigt att momo & mofa kom. Vi mös alla fredagsmys. Självklart var hjärtat tungt av all sorg som tankarna på det hemska som hänt i Norge gav. Varför - liksom!

I lördags kom Familjen Fd Granne på besök. Vädret bjöd på härlig sol. Vi käkade lunch och tog oss sedan ner till bryggan för bad och premiärtur med gummibåten (som fått en ny akterspegel tillverkad av mofa & Maken). Barnen var så nöjda. Båten gjorde succé. Och jag bjöd på ett riktigt minne att le åt. Skulle ta mig en tur med båten & barnen. Tappade solglasögonen i plurret och båten gick bara runt, runt, runt varpå Nilsen satt och skrek att han var rädd och Busen ville av. Hahaha! CIRKUS! Hem och grilla lammstek och herre gud vilken kväll. Vin & babbel till långt in på småtimmarna runt köksbordet.

Söndag och alla var riktigt trötta. Vädret var inte det bästa - det blåste som sjutton. Så vi tog fram svampkorgarna och blåbärskärlen och trampade ut i skogen. Så härligt! Och barnen är fantastiska på att gå i skogen. Så himla härligt att se. Vi plockade (åt mest) blåbär och hittade en del kantareller. Hem och så packade vi fikakorgen och tog oss, trots blåsten, ner till bryggan och fikade och badade. Så varmt i vattnet. 22 grader. Och kroppen vaknade äntligen till. Men hela dagen var ändå ganska seg, för samtliga tror jag minsann. Grillandet på kvällen blev lugnt och de flesta kom i säng ganska tidigt. Jag och Herr & Fru Fd Grannar satt dock uppe och snackade framför tv:n ett bra tag.

Idag åkte Maken tidigt, tidigt in till stan för jobb och efter frukosten vinkade vi hejdå till Familjen Fd Granne. Vi som är kvar här i stugan åkte in till torget för att fylla på kylskåpet. Nu (äntligen) sitter jag ner i 5 minuter och surfar ikapp. Jobbar ett par små saker och ska strax svida om till bikinin för att ta med de små ner till bryggan för ett dopp.
Ses snart igen!

1 kommentar: