fredag 10 juni 2011

IT'S FRIIIIIIDAY!

( dags att fixa till sig ... it's friiiiiday! )

Det är ljuvligt att vakna till koltrastens sång (klockan 4 på morgonen) och solens strålar hittar in genom rullgardinen (och persiennerna). Sedan öppna altandörrarna (vi bor på nedre botten med dörrar in mot en ljuvlig innergård mitt i stan, bilder kommer snart.) och sitta på trappen med en lovely Nespresso. Jag pillar lite i blomlådorna. Vattnar kanske lite. Pojkarna är hemma på fredagar och vi njuter tillsammans, av att bara ta det lugnt, inte stressa iväg till något. Bara softa. Som vi är så bra på! Vi hemma-potatisar!

Och idag vaknade vi med Maken kvar hemma. Extra bonus. Så vi hann umgås lite innan han drog till kontoret. Vi planerar ett besök på stan (i hettan) och stora leksaksaffären. Killarna har länge önskat sig någon maskin som tillverkar massa av bubbelskum ... så kanske! Det är ju fredag! Hahaha ...

Ikväll tror jag vi drar mot ön - för lite båt-åkande på havet, picnic på klipporna och grillning. Mmmm ...


Och kanske har ni lust att titta in på little.u - där jag lagt upp lite nya smycken. Jag jobbar dessutom på release av en hemsida ... en riktig hemsida, med bilder, priser - da shit! Men det tar sin tid ... och med ny dator lite längre tid. Så mycket nytt att lära och utforska. Har ni några knep & tips för mig som är ny Mac-lover?

BAROQUE LIGHT ROSE )

Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!
(och extra stor kram till en blogg-vän som berört mig : KRAM!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar