onsdag 4 maj 2011

JOBBA : SÅ KUL!Tänk vilken lycklig tjej jag är som har möjligheten att jobba med det som jag älskar. Och inte ha så stora krav på mig att lyckas. Det är LYCKA! Dessutom har jag mycket tid över till att vara tillsammans med mina barn på dagarna - vilket jag också älskar. Många är de som undrar vad jag 'egentligen' pysslar med om dagarna - tror kanske att jag bara lullar omkring, dricker kaffe och gör mest ingetting. Och många är de som undrar om jag inte blir uttråkad av att 'lulla' omkring hemma ...

Men så är det ju inte - jag vet vad jag gör och vad jag vill. Jag bygger sakta (och på mitt sätt) upp mitt företag som jag hoppas ska bli produktivt och lönsamt en dag framöver. Jag gör det på mitt sätt och i mitt tempo - så att jag samtidigt hinner njuta av barnens bästa (och viktigaste) år. Och jag älskar det, det passar mig så bra! Och det passar Maken bra ... för det är viktigt att tillägga att vi båda är överens om denna uppdelning inom familjen. Det fungerar för oss och då mår hela familjen bäst!

Just nu sitter jag t ex och sorterar upp jobb i mina egna små 'arbetsfack' (medicinkoppar, hahaha ... ) för att se vad som behövs till respektive beställning. Och jag kan meddela att ett 'litet sommaroffer' satte fart på little.u's smyckesskrin. SÅ KUL! Tack snälla för alla beställningar! Ni kommer vara så FINA i era boho.chic.örhängen i sommar!

Passa på alla ni andra också som inte redan slagit till - kolla in detta fina erbjudande
Just for you!


3 kommentarer:

 1. Åh så härligt! Kan meddela att jag är i samma situation, vad lyckligt lottad man är va? Att kunna få ha tid de här åren, och ork. Och samtidigt kunna kombinera med något utmanande som man gillar. Jag och en kollega håller på och fixar och står i så snart kan jag berätta mer ;-)

  Man får allt lov tända lite ljus ikväll med va? Fryser och fryser. Och thé, massor av thé. Kram!

  SvaraRadera
 2. Camilla, Gud så spännande! Och vad NYFIKEN jag blir! Gah! Vill veta ...
  Men snart så.

  Och jaaa vi är lyckligt lottade. Tänk att du är i samma sits. Vore så roligt att höra mer om ditt liv. Tror vi får ta ett glas vin nån kväll ;)

  Nu är the't i koppen, Voluspa-ljuset tänt och london-väskorna färdigpackade. Mmmm ... Ljuvliga tvsoffa!

  SvaraRadera
 3. hihi, jag får nog berätta vid tillfälle. Kanske får bli det där vinet ;-). Och detsamma, njuter så av att höra om ert liv i stan- Älskar där vi bor, i nacka i ett riktigt mysigt område som heter Storängen men stan. suck! och få kombinera med hus på landet eller skärgården, det är ju faktiskt helt perfekt. Ha det så skönt i London, min man är där nu faktiskt. Dit längtar man ju alltid lite. kram!!

  SvaraRadera