torsdag 19 maj 2011

HUR STOR?


Några har frågat hur stor boho.chic.örringen är på ... och därför försökte jag ta en bild idag. För mig är storleken 35 mm optimal. Den är varken för stor eller för liten, till vardags eller till fest. Allt beror bara på hur man matchar dem med olika outfits. Eller hur?


Nu ska vi strax fira min fina-bästa-littlesis (löken) med blommor & presenter. Hon är BÄST! Och hon fick den här berlocken hängandes i en läderrem av mig innan dig ... L för lilla Flisan! Grattis & Hurra för dig idag!


Sedan ska jag ut och käka på Wagamama, jag och några vänner från min lilla hemstad. Ska bli mycket trevligt. Hoppas bara min huvudvärk försvinner. Snabbt som sjutton. Jag har tillbringat hela eftermiddagen på förskolansdag (mer om det imorgon) och nu dunkar min skalle. Aj aj!

3 kommentarer:

 1. Hej fina!

  Jag har utmanat dig..hehe

  SvaraRadera
 2. Åh vad fina dina örhängen är, kul att du tyckte om att jag visade dem!

  Hoppas at tni hade en trevlig kväll på Wagamama. Brukar luncha där ibland. Gott.

  SvaraRadera
 3. Underbara är ordet!

  Jag, som personligen inte är så mycket för örhängen fastän det är så fint på andra, äe galet förälskad i berlocket med rosa hjärta och bokstavsbricka!

  Jag tror bestämt min vän Malin, på mvhborsthusen, har beställt ett par örhängen av dig. Och det hon sätter på sig brukar väcka ha begär hos mig... ;)

  Ha en fin söndag lilla du, U.

  SvaraRadera