fredag 1 april 2011

SO LONG, FARVÄL, AUF WIEDERSEHN, GOOD BYE

Nu har vi njutit våra sista timmar på detta underbara Kanuhura. En lång frukost med extra mycket färsk passionfrukt (Busen & jag älskar dem!) och fina, smarriga pain au chocolate med en latte. Yum! Hem och smörja oss för en sista runda till poolen för lek och sol. Barnen börjar faktiskt tröttna lite på leket i poolen ... Nu längtar de hem till sina leksaker (hur kan man längta hem?). Nilsen sa t.o.m att han är trött på värmen! Åhnå, nåt påssibel! Han anar inte vad som väntar hemma (snö tydligen!) och alla kläder. Suck!

Nu har vi packat ner alla saker, väntar på att badkläderna från idag torkar i solen. Jag har plockat ihop några sista snäckor (kommer nog dyka upp på littleujewelbox nu till sommaren tillsammans med läder & swarovski kristaller) och låter Busen vila inne i det svala rummet. Vi andra tre sitter och iPaddar & spelar Nintendo på terassen. Fasar lite för den långa resan hem ...
Har vi tur har min väska dykt upp på Doha airport (trooooligt, not!)

Vill INTE åka hem. Vill INTE! Snälla låt mig stanna - bara lite till, lite till - till snön & kylan är borta där hemma. Och det är så gudomligt härligt att spendera tid med Maken och kidsen, alla tillsammans. På måndag är det vardag(!!!) - hemska ord!

Så, so long, farväl, auf wiedersehn, goodbye KANUHURA! Snart sitter vi på sjöflyget och ser den här vyn ...Vi ses snart igen Kanuhura! Vi har haft så himlans härligt! Love!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar