fredag 15 april 2011

PETER Å PETER!


Min syster textade mig i förra veckan: "Vill du gå med mig på Peter Jöback!"
PETER JÖBACK, liksom! Hahaha ... ( min söta littlesis älskar smörsjungande sångare, behöver väl bara nämna Michael Bolton så förstår ni vad jag menar ). Jag textade tillbaka att jag måste kolla med Maken. Hmmm ... Men han hade ju inget inbokat och med littlesis en trappa upp hade det ju varit ganska tydligt en vit lögn. Hon bokade biljetter. Längtade! Jag - hmmm ... Kände mig inte riiiktigt lika längtig.

 Kvällen kom och vi rusade iväg, hungriga som 17. Sprang in på Riche och tänkte kanske inte riktigt på att det var krogveckan samt torsdag i Storstaden. Suck! Så ofta är man ute så man glömmer bort innerstadshetsen. Hamnade tillslut mätta på Lydmars där vi sippade på en drink och snackade skit i deras sköna soffor. Caipirinha är ju sååå gott! Väl på Hamburger Börs beställdes en till och nu såg jag nästan fram emot Peter Jöbacks show. Hahaha! Vi fick, efter lite dealande, toppenplatser nära senen och in kommer PETER JÖBACK.

Jamen vilken hunk (om än lite feminin & långhårig)! Och vilken kille! Sån fabulous röst, såna moves, sådan utstrålning och vIssa låtar får ju en att bara smälta. Cissi och jag fnittrade och diggade med. Han är rolig också - och vilket liv han levt, så rörande. Jamen, ni hör ju. Jag är Peter Jöback omvänd! Som Kalaslotta skrev: "haha vilken sten har du legat under..."

Jamen, jag vet. Men nu fattar jag! Peter Å Peter!

5 kommentarer:

 1. Hahahaha...

  Han är grym, hans skiva går varm här hemma när vi vill ha feelgood stämning!

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Vilka fina smycken du gör! Hittade just dit, till smyckesbloggen. Älskar smycket m initialer och hjärtat. helt min smak :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Låter som en urmysig kväll. Jag skulle behöva precis en sådan själv. Och vad lyx, att få ha sin syster så nära, själv har jag min i England. Ha det så trevligt på er resa söder ut! Kraam!

  SvaraRadera
 4. Kalaslotta: du förstår ju att man är lite skeptisk när syrrans andra favorit typ är Michael Bolton. Haha! Ja, eller var för 20 år sedan! Hihi!

  Sanna: tack!!! Hör av dig om du är intresserad. Allt på bloggen säljs. Än så länge har jag ingen 'riktig' hemsida, kommer snart. Trevlig helg!

  Camilla: visst är det lyx med syrran en trappa upp! Nästan galet! Haha! men en syrra i England är inte så dumt det heller att ha att hälsa på:) älskar ju UK! Trevlig resa! Kram.

  SvaraRadera
 5. Tuuuur att du la till att Michael Bolton var idol för 20 år sedan.. My god!! Hihi. Men shit vad Peter är bra. Pöss

  SvaraRadera