tisdag 1 mars 2011

GET TOGETHER & BUY

{ blue & coral red }

Ikväll anordnar Fru Fabrik & hennes Littlesis ett event på 'lilla'. Vin, snittar & mingel tillsammans med lite försäljning av kläder och smycken. Det är trevliga märken, såsom Hunky Dory, Odd Molly, Lexington. Väldans majsigt!

Jag sitter just nu och förbereder lite smycken som jag ska visa upp (förhoppningsvis sälja). Det blir örhängen för hela slanten idag. Det är bra att ha ett event som 'pressar' en till att vara kreativ och tillverka lite extra smycken. Normalt tillverkar jag de flesta smycken då jag får en beställning, för att göra dem så personliga och unika som möjligt. Men ibland är det bra att bara sitta och vara kreativ ... låta färger och material inspirera mig till nya former & stilar.
Populärast just nu är trots allt mina boho-chic ... i alla möjliga färgkombinationer & storlekar. Det är kul!
De på bilden ovan är en ny variant och jag älskar de nya isblå swarovski kristallerna tillsammans med de lite mindre korall-röda.

2 kommentarer:

 1. Hej! Åh så mycket fint du gör. Hittade fler saker på din smyckesblogg, vi får höras om det :-). Bara bra här tack och hoppas detsamma med er, nu när ni också är ensamma. Kul att Tant Johanna visade dina fina örhängen! Vi hörs om halsbandet, kul att höra om du hittade det du sökte. Ha det så bra !!

  SvaraRadera
 2. Camilla: Gulliga du!
  Hoppas att allt är bra hemma hos er på Lugnagatan!
  Vi hörs på emailen.
  Kram.
  u.

  SvaraRadera