fredag 11 mars 2011

EN SOLIG FREDAG


Solsken, fredag & helgen står för dörren. Vad mer kan man önska!
Snacka om effektiv morgon. Vi har varit och vaccinerat oss inför vår resa. Barnen skötte sig exemplariskt (med tanke på att de är 2,5 och 5 år, så lite gråt & tandagnissel var det så klart) så det blev varsin glass som 'plåster på såren'. Makens kemtvätten är hämtad. Vi har hunnit med en kaffe & choklad croissanter med Littlesis & Flisan. Och vi har packat det mesta inför helgen. Dessutom har jag diskat undan, tvättat Makens skjortor och slösurfat lite på iPaden. Effektivt va! Nu tar vi snart helg ... snart; brasa, rött vin & en god middag. Jo jag tackar jag!

{ jag hittade ännu en fin clutch model XL. Gul & soligt fin! Och armbandet - mmmm... ja tack!}

PSSSST:
HippHippHurra & fanfar för bästaste "BajskorvsP..." idag - 40 år! Vi ser fram emot att få fira dig snart! Njut av Madonna! Fira med champagne.


5 kommentarer:

 1. Nu har du fått mig inne på clutchs också ;-). Galet snygg var den blåröda också tillsammans med dina örhängen. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Camilla: Hahaha! Jamen visst är de galet coola. Stod och höll i en på Zara i helgen, i hårigt 'leopardskinn' - köpte inte! Gah! Undrar var jag kan köpa en clutch från Clare Vivier? Måste googla! Det bästa; de är gjorda av överblivna spill-läderbitar ! Eko!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Men så snygg bild! Vill ha både clutchen och armbandet NU! Jag får clutch spana i Hongkong :) Ha en trevlig helg! Kram tanten

  SvaraRadera
 4. 'Tanten': Visst är de bara helt gorgeous. MEN så tråååkigt för dig att åka till HK! Så tråååkigt!Hahaha ...
  The China club ska tydligen vara da place i HK. Men tydligen svårt att komma in. Victoria Peak är trevligt att besökas och Happy Valley Horse Racing - en upplevelse då asiater är väldigt 'speliga'. Makens tips ;) som varit där (själv har jag inte det:)

  AoS: Tack!

  SvaraRadera