fredag 25 mars 2011

BRUN OCH FIN

Alltid när vi åker på solsemester så är vi väldigt noga med att smörja in oss rikligt med solskyddsfaktor. Barnen kör med +50, vi vuxna också de två, tre första dagarna (minst). Sedan brukar jag gå över till 30 och möjligtvis avsluta en två veckors solande med 15. Men aldrig mindre och ALDRIG UTAN.

Och ändå går jag där och kollar mig i spegeln, ni vet - lyfter lite på bikinibanden - för att se hur brun man blivit. Samma sak förra året på Mauritius. Herre gud, det är ju inte det viktigaste. Va?!

Men måste erkänna att man känner sig snyggare med lite solbränna (tur att det finns b-u-s-krämer annars). Och av solens ljus blir man lättare i själen, en gladare person. I alla fall jag.
Den här solcremen från Kiehl's är fantastiskt bra. Kan varmt rekommenderas ... den är lätt & inte alls oljig. Luktar inget heller. Och finns i sprayform, perfekt till små varelser som inte vill stå still då man smörjer in dem. I like!

(testar att blogga med iPaden ... ett nytt verktyg som heter blogpress. Tips på hur man bloggar bra med iPaden mottages mer än gärna!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar