måndag 31 januari 2011

HELGEN SOM SPRANG FÖRBI


Vart tog helgen vägen?
Jag vet knappt vad vi gjort i helgen ... 

I fredags var jag ute med Fru Bankdirektör. Först en drink på Orangeriet och sedan middag & mycket snack på intill-liggande Kungsholmen. Väldigt trevligt! Det är alldeles för sällan vi vänner ses. Gissar på att nästa gång vi ses är på vår girls-weekend - i mars!

I lördags var det fullfart hela dagen. Vi gick och tittade på  visning av den skola som vi allra helst vill att Nilsen ska få gå på. Nils är inte alls med på noterna att han ska börja skolan. Han är nog lite orolig tror jag - för hur det ska bli. Jag tror han tycker alla är så stora som går i skolan. Samtidigt är han ganska nyfiken på det och vill lära sig läsa och skriva och räkna. Den här skolan är faktiskt ganska mysig och Nilsen fann direkt en liten pojk att spela memory med. Kändes positivt. Efter detta sprang vi direkt till bilen och åkte ut för att titta på ett hus. Ett jättefint hus enligt Hemnet, ett mindre fint hus i verkligheten. Vilket skämt! Att det är lagligt att 'försköna' bilderna så ... nyrenoverat my a**! Hela huset utvändigt & invändigt behövde totalrenoveras - och för en mycket HÖG summa marknadsfördes huset. Besvikna åkte vi hemåt för att äta lunch, vila lite och handla inför kvällens midddag.

Nilsen gick på kalas som Super Mario till bästa H. Kom hem glad som en lärka. Och efter en timmas vilande i soffan - då hans mamma slet i köket - kom Familjen Fabrik till oss på middag. Alltid lika trevligt när vi ses och en massa trevliga ämnen avverkades (och vin). I lajk you Familjen Fabrik - vi kommer sakna er sååå då ni drar till Espana!

Söndagen tillbringade jag mer eller mindre hela dagen i soffan. Jag läste den mycket spännande boken 'Blondie' och lekte lite med kidsen. Tvättade några maskiner tvätt och var allmänt seg & trött. Inget rolig att umgås med alls. Maken handlade och lekte med barnen och lagade gudomliga hamburgare på kvällen. Vilken Make jag har - världens bästa!
{ vy från soffan, liggandes } 
{ suck }

2 kommentarer:

  1. snygg handuk =) vi kommer sakna er sååå mkt men ni har lovat å hälsa på en weekend i mån =)blir många middagar innan vi åker.
    kram söta

    SvaraRadera
  2. Pat: visst är det snygga miiiiiiissoni handdukar(ooohlala). Blev pålurad dem av en excellent försäljerska:-)

    SvaraRadera