torsdag 6 januari 2011

BACK .

Vilka fantastiska dagar vi har haft på ön. Ljuvligt. Lugnt och skönt. {förrutom uppstutsiga barn då}
Nu är vi hemma igen och maken ska jobba imorgon.

Nu ska julegranen ut {det andra julpyntet är redan nerpackat} och tulpaner ska in i massor. Har redan en hel hög {4 buketter} i min Iitala-vas på köksbordet. Love it!


Jag har även plockat om lite bland alla saker här hemma. Favoritspegeln från Anthropologies har nu hamnat på tavellisten i köket - syns bättre där än i det fina gamla serveringsskåpet där den stod tidigare.


Och så kan man gömma 'bra-att-ha-saker' bakom den ... som digipassen t ex. Hmmm ...

Nilsen och jag har haft en riktig mys-eftermiddag då vi bestämde oss för att hänga och gå på nya filmen Megamind. Jag som är barnsligt förtjust i ALLA dessa animerade-filmer älskade även denna. Megamind vilken hjälte! Vi tog bussen ner i snöstormen {galet väderoch läskigt med all tung snö/istappar som kommer ner från taken i innerstaden}och hann dessutom inom den lilla gotte-butiken jämte Sergel biografen - och så lite popcorn & cola på det. Sedan in och på med 3D-brickorna! Såååå bra & superdupermegamysigt att hänga med lill-Nill helt själv. T-banan hem {ve & fasa} men Nilsen tycker det är lika spännande fortfarande så han väljer alltid det som färdalternativ. FINA NILS!

Ikväll ska jag beställa saker från jCrew & Anthro - som maken ska få ta med hem då han åker till NY om en vecka. Så trist då!

1 kommentar: