tisdag 28 december 2010

RIKTIGT HEMMAMYS

Herre gud vad vi måste varit snälla i år! Eller i alla fall våra barn. Nu svämmar verkligen lekrummet över av alla leksaker där inne. Jag har tillbringat hela förmiddagen med att röja, tvätta, städa och jag har försökt packa ihop alla lådor & kartonger som måste till grovsoporna så effektivt som möjligt. Nu i eftermiddag har jag lekt med barnen inne i deras rum samtidigt som jag försökt organisera om i deras skåp och lådor för att ge plats för alla fina saker som de har fått.


En av julklapparna som barnen fick är Buzz Lightyear. Vi älskar alla Toy Story här hemma {speciellt jag}. Han är bara så cool då han snackar & rör sig ... I love him! "Till oändligheten & vidare!" Han är lika cool som sin polare Mr Dino som bor här hemma sedan Busens födelsedag.Busen fick dessutomen vit Brio-spis. Jag hittade den på en hemsida till ett otroligt pris och slog till. Ända sedan Nilsen var liten har jag tänkt köpa en men dragit mig för det eftersom den 'tar sån plats'. Nu har vi satt ihop den och den får stå här i köket, i ena hörnan {mycket finare än källsorteringen som tidigare stod där ful & skärpig}. Vilken succé! Busen OCH Nilsen har lekt med den non-stop idag. De har fått russin, lite vatten, lite kastruller och bunkar och fantastin bara flödar. De bakar, de lagar, de har restaurang och bjuder på diverse maträtter, den ena godare än den andra. MUMS!

Åhå! Nu blir jag hungrig {kan kanske bero på att man i julhelgen proppat i sig mammas goda mat konstant kanske ... magen är större}! Ikväll ska vi testa en kinesisk restaurang som öppnat nyligen här i närheten - Xian Köket. Den har fått bra kritik så det kan bli riktigt spännande ... deras dumplings ska vara kanon-goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar