måndag 15 november 2010

[tyst som en mus]


Oj!
Den här operationen tog hårt - hårdare än vad jag faktiskt trodde. Jag har varit rejält nedsatt den senaste veckan {opererades i måndags för en vecka sedan} och fy sjutton vad jag har haft ont. ONT! Jag har ätit så mycket smärtstillande och det tillsammans med väldigt lite mat gjorde mig nästan piller-sjuk igår.
Jag är fortfarande megatrött och har fortfarande rejält ont. ONT! Och eftersom det inte går att äta något så blir man ju svag & trött och orkar inte med något. Att kommunicera med omvärlden har varit nästintill omöjligt, förrutom genom emails & sms.

MEN jag hoppas att det ska vända snart - jag är sjukskriven i 10 dagar så på torsdag "ska jag kunna gå till jobbet". Jag vet att många sagt att det tar 2 veckor att tillfriskna och så är nog fallet även för mig. Men shiiit vad tufft det är och shiiiit vad hungrig jag är. Idag har jag slickat på ostbågar {smakar gudomligt}. Sedan testade jag att faktiskt suga på dem och nu allra sist testade jag att skölja ner dem med vatten - och hurra, det gick {men gjorde ont - fast värt det}. Så hungrig är jag!

Busen & Storebror har varit på dagis idag. Alla saknar mormor som var här och hjälpte till förra veckan. Men dagis var tydligen också kul. De hade gympa {lillfisen på dagis & storfisen på F&S} på förmiddagen. Det trista vädret har gjort att det känts riktgt skönt att bara vara hemma, softa & slappa. Försöker även göra ett smycke åt Fru Granne som hon ska ha på "fina festen" på fredag.

Nu är maken hemma från en skitdag på jobbet! Nu blir det familjemys i soffan innan kidsen ska schlafa.

Och jaá, blogen kommer snart igång ... så fort jag frisknar till. Lovar!

1 kommentar:

  1. Jag vet faktiskt precis hur du känner det! Gjorde ju en käkoperation, remember?
    Jag var tvungen att gå upp 10 kilo innan operationen för jag kunde inte äta fast föda på 6 veckor. I know: ONT + hungrig! Hua!

    Tipset från mig: Fram med mixern! Mixa ostbågar, "goda middagen", maccedonken, macka, tunnbrödsrulle, salladen etc....Mixa och ät/drick allt det du är sugen på! Kram från en sympatisör! /Maraya

    SvaraRadera