lördag 27 november 2010

FREDAGAR ROCKAR!

{ dagens lunch på 'lilla' }

På fredagar är båda killarna hemma. Ljuvligt! Vi börjar fredagen med sovmorgon {mmmm}, sedan välling & kaffe i soffan framför barntv. Så startar alla våra fredagar!

Idag begav vi oss ut i vintern {fantastisk vinterdag med massor av vit snö, minus 5 & solsken} redan klockan 10! Vi mötte en dagiskompis och hans mamma för lek i lekparken. Fika inhandlades på vägen. Efter en stund lyckades Nils & kompis låna en pulka som de åkte ett par åk med - lycka! Tills sista åket då killarna körde in i räcket till rutschkanan och tillslut in i ett träd. Kompisens fot tog emot trädet och ajajaj! Tårar & ont! De fick gå hem för att tina upp foten och kurera. Vi gick till 'lilla' och åt lunch {goda amerikanska panncakes}. Littlesis & Flisan kom också förbi och mös. Hem och vila - mamma smyckade lite.

Iväg till affären för att handla inför kvällens spontana middag med Familjen Fabrik. Fy sjutton så kallt, brrr ...  Långkok, rostad potatis, advokadosallad som avslutades med marängswiss stod på min meny! Mmm...

Och kvällen blev helt FAB! Slutade 4 flaskor vin {fick en flaska otroligt gott vin som vi testade med en gång} senare runt halv 3 tiden, 4 sovande barn och mycket härligt babbel vid köksbordet med levande ljus & vackra blommor som vi fick. Snälla ni, tack!!

Sämre fredagar kan
Man ha!
Älskar fredagar!

1 kommentar:

  1. Tack så jätte mycket själva =) Vi hade hur trevligt som helst. Detta gör vi om hur många gr som helst el hur =)

    SvaraRadera